2777
2789
هی نگو به شوهرت چون اونم کاری از دستش برنمیاد زندگیتون رو خراب نکنید. میتونی از این موضوع استفاده کن ...

اره اینم حرف خوبی بهش گفتم من نخواستم بهت فشار بیاد ولی من دیگه خونه مامانت اینا نمیام آخه عروس جدیدشان چپ راست شام ناهار خونه این مادرشوهرمه بعد من خیلی نرفتم برلی کمک رفتم پششون ی دفعه دیدم با ی لهن زشت بهم پرید گفت برو خودت غذا درست کن ناراحت شدم

خداشکر راهم دوره عروس جدیده زدم نه باور کن الان نصف طلا هام دست مادرشوهرمه خودم دادم ولی گفتم موقت ا ...

به نظرم طلاهاتو بگیر ازش با بهانه اینکه میخوای بری مهمونی یا هرچی. نزار اونجا بمونه. خونه اونا دزد نمیاد ولی خونه شما میاد طلا رو میبره؟ من بودم نمیدادم طلا رو. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اینم حرف خوبی بهش گفتم من نخواستم بهت فشار بیاد ولی من دیگه خونه مامانت اینا نمیام آخه عروس جدید ...

اره دیگه زیاد نرو. دعوتت هم کردن در حد سفره چیدن کار کن مگر اینکه تقسیم کار بشه

به نظرم طلاهاتو بگیر ازش با بهانه اینکه میخوای بری مهمونی یا هرچی. نزار اونجا بمونه. خونه اونا دزد ن ...

اتفاقا چپ راست خونشون دزد میاد میگه من حواسم هست در حالی که خونه ما مجتمع هست نگران شبانه روزی داره دیگه این هفته عروسی ب ادرشوهرنه میخوام ازشون بگیرن دیگه نگاه سگم بهشون‌نمیکنم من یکم دستم بی نمک هم هست حداقل کاری نکنم میگم کاری نکردم 

اتفاقا چپ راست خونشون دزد میاد میگه من حواسم هست در حالی که خونه ما مجتمع هست نگران شبانه روزی داره ...

اگر میخوای همه رو بگیری ازش ولی گفت یکیو ببر بگو نه همه رو میبرم امتحان کنم ببینم کدوم به لباسم میاد و...

اره دیگه زیاد نرو. دعوتت هم کردن در حد سفره چیدن کار کن مگر اینکه تقسیم کار بشه

عروسی این برادر شوهرم بود بزار تموم بشه دارم برای مادرشوهرم چندش میشه از اینا الکی هم اعصاب خودمو ریختم بهم فکر کردم ادمه لیاقتشون همون عروسشون هست مثل گرگه

اگر میخوای همه رو بگیری ازش ولی گفت یکیو ببر بگو نه همه رو میبرم امتحان کنم ببینم کدوم به لباسم میاد ...

عاشقتم راستشو بخوابی خیلی سیاست این جور چیز ها رعایت نمیکنم با خواهرمم قطع ارتباطم به مامانم بگم میگه دعوا چون بفهمه دستم میگیره میبره غصه میخوره

عاشقتم راستشو بخوابی خیلی سیاست این جور چیز ها رعایت نمیکنم با خواهرمم قطع ارتباطم به مامانم بگم میگ ...

با این قوم شوهر بخوای زندگی خوبی داشته باشی باید سیاستمدار باشی. ولی چیزایی که بهت گفتم کلی بود چون جزئیات زندگیت نمیدونم فکرکن اگر میبینی به ضررت نیست انجام بده خدایی نکرده این کارا رو نکنی اوضاع بدتر بشه

با این قوم شوهر بخوای زندگی خوبی داشته باشی باید سیاستمدار باشی. ولی چیزایی که بهت گفتم کلی بود چون ...

دیروز هم تولدم بود مادر شوهرم نکرد ی زنگ بزنه خبر شده بود میگفت خبر شدم تولدته