2777
2789
عنوان

شوهرم همراه نیست تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 71 پست
شوهر من کلا دو روز اول و دوم فروردین خونه سکلللللل ساااال سر کارهخودم خیلی خسته شدم از این زندگیخودش ...

یعنی چی فقط دو روز بقیش کجاست؟!!!!! کلا نمیاد خونه؟؟؟؟ مگه میشه چرا زن گرفت مگه تو با در دیوار خونش ازدواج کردی وا!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی فقط دو روز بقیش کجاست؟!!!!! کلا نمیاد خونه؟؟؟؟ مگه میشه چرا زن گرفت مگه تو با در دیوار خونش ...

میگم که همش سر کاره

منم قبلآ شاغل بودم ولی دیگه الان خونه م، سر کار نمیرم

اتفاقا خواستم طلاق بگیرم خانواده م نذاشتن

میگن یه فرصت بهش بده

ولی دلم ازش خیلی شکسته، احساس میکنم غریبه س

دیگه کوچکترین حسی بهش ندارم

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
خدا راشکر کن وضع مالیت خوبه گلم چرا همش وابسته به شوهرتی خودت برو بیرون مگه ما زنها بچه ایم که بشینی ...

بخدا پوستم کنده شده.دیسک کمر گرفتم.والا سخته.حالا اون سه چهار روزی که کار اصلیشه من پذیرفتم مدیره حقوقش خوبه اون دو سه روزی که اینجاست الکی به بهانه های الکی میره بیرون میچرخه بانک میره اداره میره مصالح فروشی میره آخه وقتی حقوقش خوبه دیگه دلیلی نداره خودش هم کار برداره پول درآوردن خوبه ولی نه اینکه بشه همه ی زندگیت به نظرم دیگه به این سطح که میرسه میشه طمعکار شدن  

سخته واقعا حق داری مرد و زن باید پشت هم باشن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
شرایط اقتصادی و وضعیت معیشت کاملا سخت و طاقت فرسا هست عزیز دلم شوهرت باید کار کنه که شما و بچه ها رف ...

نه والا کم محلی هم نمیکنم بهش ولی تازگیا حس خوبی ندارم نسبت به این همه مشغله.حس میکنم افتاده تو چشم و همچشمی.باور کنید اگه فقط بره سر کار اصلیش حقوق و درآمدش اونقدری هست که ایده آل زندگی کنیم ایشون مهندسه و مدیر پروژه س و شکر خدا حقوق خوبی میگیره اما چون خودش شرکت داره مناقصه شرکت میکنه و کار پیمانی برمیداره اینجور کارها هم همه ش درگیری و استرسه گاهی تا ساعت ۲ نصف شب پای کامپیوتره

نه والا کم محلی هم نمیکنم بهش ولی تازگیا حس خوبی ندارم نسبت به این همه مشغله.حس میکنم افتاده تو چشم ...

من درک میکنم که مردها گاهی به خاطر مشغله کاری توجه به همسرشون کم میشه 

ولی توی این شرایط حتما کنارش باش بهش امید بده و قدردان زحماتش باش 

بزارید این توجه شما و نگرانی ها را ببینه 

مطمئنا برای خوشحالی و آینده شما دارن سخت کار میکنن

امیدوارم زندگیت همیشه پر از برکت و خوشبختی باشه 

هر وقت دلتون گرفت من هستم 
یعنی چی فقط دو روز بقیش کجاست؟!!!!! کلا نمیاد خونه؟؟؟؟ مگه میشه چرا زن گرفت مگه تو با در دیوار خونش ...

همینجورن دیگه شوهر من هم فقط خودش خونه ست ولی وقتی هیچوقت برای بچه هام وقت نمیذاره و اهمیتی بهشون نمیده با نبودن فرقی نداره تا دوسال پیش ازش میپرسیدن دخترت کلاس چندمه نمیدونست  از من می‌پرسید😢😢

میگم که همش سر کارهمنم قبلآ شاغل بودم ولی دیگه الان خونه م، سر کار نمیرماتفاقا خواستم طلاق بگیرم خان ...

آدم یه وقتایی فکرهایی به سرش میزنه.اگه بچه نداری میشه جدا بشی ولی وقتی بچه داری شرایط روحی اونها تو اولویته.