2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 67 پست

الهی خسته نباشی مردها ی مشت بی لیاقتن، راستی الان سرکاری؟ دیشب چجوری شوهرت گذاشتی بره پیش دوستش بهش غر نزدی؟!! روش زیاد شده از صبح نرفته گذاشته وقتی شما اومدی رفته!!! چقدر از اومدنتون خوشحال شده

توخسته ای بخاطرسرکاررفتن،نمیشه کارنری

حداقل تا آخر امسال باید برم 

و مشکلی ک هست اینه ک من دوست دارم سریع کارا رو کنیم و کنار هم فیلم ببینیم یا وقت بگذرونیم

ولی اون اینجوری نیست میگه ی روز دوروز ک قرار نیست باهم زندگی کنیم همیشه پیش همیم دیگه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها متوجه شدمحرص غذام و دارم میزنم اندازه چهار نفر ماکاروونی پختم ک هم شام بخوریم هم ناهار بیاریم او ...

غذارو بنداز سطل اشغال یا بده فقیر ولی تو یخچال نزار بزار گشنگی بکشه یا بیرون بخوره این مرد نیاز ب تربیت مجدد داره

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
الهی خسته نباشی مردها ی مشت بی لیاقتن، راستی الان سرکاری؟ دیشب چجوری شوهرت گذاشتی بره پیش دوستش بهش ...

چرا اولش بهش غر زدم ولی دیگه بعدش تو دلم گفتم بهتر اینجوری تا بیاد غذا میره رو حالت پخت راحت میشینم کنارش دیگه تو آشپزخونه نیستم میتونیم صحبت کنیم وقت بگذرونیم باهم ک آخرشم اینجوری شد که من ساعت 8 و نیم رفتم تو اتاق تا صبح

اها متوجه شدمحرص غذام و دارم میزنم اندازه چهار نفر ماکاروونی پختم ک هم شام بخوریم هم ناهار بیاریم او ...

بجای اینکه بری تو اتاق گریه کنی یه بشقاب پر میکردی با مخلفات و تمام ته دیگ  مینشستی میخوردی اونم حرص میخورد .عین گربه میومد سر سفره 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
الهی خسته نباشی مردها ی مشت بی لیاقتن، راستی الان سرکاری؟ دیشب چجوری شوهرت گذاشتی بره پیش دوستش بهش ...

دوستش تازه ساعت 4 بعد از ظهر از خواب بیدار میشه شب کاره اون 

ب خاطر همین این تایم رفت ک ب نظر من خیلی واجب نبود رفتنش

چرا اولش بهش غر زدم ولی دیگه بعدش تو دلم گفتم بهتر اینجوری تا بیاد غذا میره رو حالت پخت راحت میشینم ...

خوب کردی عزیزم همیشه همه چی ب خانم هاشون ترجیح میدن بی لیاقت ها، مقصر شما نیستی اونه

غذارو بنداز سطل اشغال یا بده فقیر ولی تو یخچال نزار بزار گشنگی بکشه یا بیرون بخوره این مرد نیاز ب تر ...

کار خوبیه اینم دو وعده اش و خودم میخورم دو  وعده ام پک میکنم میدم ب این نیازمندا

بجای اینکه بری تو اتاق گریه کنی یه بشقاب پر میکردی با مخلفات و تمام ته دیگ مینشستی میخوردی اونم حرص ...

من عصبی میشم اشتهام کور میشه دیگه آخر شب رفتم سالاد خوردم اونم نگاه میکرد آخرش رفت ی موز برداشت بخوره ک نمیره از گشنگی

خب پس یعنی من پیش قدم نشم ؟درسته؟خیلییی برام سخته معذرت خواهی و پیش قدم شدن برای آشتی

اگه میتونی سنگین رفتار کن باهاش اینهمه تایم سرکاری شبا هم دوست داری بهت توجه کنه.... باید متوجه رفتار غلطش بشه قهررررر نباش که بدتر قضیه کش پیدا کنه 

خودش قهر باشید میاد سمتتون واسه اشتی ؟؟؟

کار خوبیه اینم دو وعده اش و خودم میخورم دو وعده ام پک میکنم میدم ب این نیازمندا

مسئله اینه امشب اومد خونه نباید غذایی تو یخچال باشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
محل نده درست میشه گلم به روش نیار اما سرسنگین باش

مرسی از نظرت

میدونی مشکل من چیه اینه ک ب خاط اون همرو از زندگیم خط زدم و الان جز خودش هیچ دوستی و ندارم و اون و ب همکس و همه چیز ترجیح میدم ولی اون نه