2777
2789
عنوان

بچه ها اینو واسه دانشگاه خریدم بیاین عکس تنخور

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 96 پست
اخه عجیب بود حرفت واقعا هیکلت عالیه چقدم لباسا خوب رو تنت نشسته. مشکلت اعتماد به نفسه خوشگلم😅 من فک ...

واااای قلبم هیچوقت هیچکس تو دنیای واقعی ازم تعریف نکرده بود مرسی بخاطر مهربونی و قلب بزرگتون🥺❤️

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیکلت که خوبه بابا گوشت داره بدنت

عزیزمیییی قطعا قیافه  و اخلاق هیکل خودت عالیه 🥺😍چون اگه عالی نبود انقدر با مهربونیت از یکی دیگه تعریف نمیکردی

مرسی عزیزمآخر هفته میرم بارونی مشکیتو ندیدم. البته خودتم خوش استایلی شاید به من نیاد🫠من قدم ۱۶۱ وزن ...

ن بابا عزیزم این چه حرفیه با این قد و وزن خودت خوش هیکلتری که ماشاالله

خوبه با هیکلت عالیه ولی اگه میخوای روشن بشی چندتا راهکار دارم یک پیگمنتا در کنارش سبک زندگیتو عوض کن

مرسی عزیزم سرفرصت هروقت وقت داشتی اینجا برام تایپ کن میام میخونمش

اخه عجیب بود حرفت واقعا هیکلت عالیه چقدم لباسا خوب رو تنت نشسته. مشکلت اعتماد به نفسه خوشگلم😅 من فک ...

فداتشم آره از دوران دانشجویی من ی ده دوازده سالگی گذشته😅