2777
2789

خونه همه هم رفته باشید برای بچه و زایمانشون چکار می کنید واکنشتون چیه؟خواهرشوهرم خونه پدرشوهر بهم پول داد

درصورتی ک بخاطر 20 روزه شمادرشه خواهرش شوهرم باهام دعوا کرد ک نمیگی بریم خونه خواهرم تحت تاثیر حرفای مادرش

خونه بردرشوهرم 10روزه بود رفتم تا حالا ک بچم 6 ماهشه نیومدن برای تبریک هر روز میگن امروز.فردا.

به همسرم گفتم اما به مادرشوهر عفریته نگفتم چون اون همش همسرم که بچه بزرگه هست را تحریک میکنه به بقیه احترام بزاره

حتی برادرشوهر مجردم کادو نداد اومد خونه گفت بعدا کادو میدم اما نداد 

جان جانانم💗💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از خدا میخوام فقط دست از سرم بردارن کادوشون هم بخوره توی سرشون کادو هم بهشون میدم دودستی هم یه چیزی تقدیم میکنم فقط من رو ول کنن حتی پسرشون هم برای خودشون والا

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

دم زایمان من با وجود اینکه تاریخش مشخص بود پدر شوهر مادرشوهرم رفتن مسافرت و موقع زایمانم نبودن 

بعد از زایمان هم دیدن بچه م اومدن ولی هدیه ندادن تا وقتی که دعوت کردم و شام دادم بهشون 

ولی به گلگیر چپم هم نیست 

فقط برنامه م اینه که مثل خودشون رفتار کنم همین 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
در حد یه جمله به همسرت بگو که گوشه ذهنش بمونه، بگو نیومدن از این به بعد هم توقع نداشته باشن من برم

افرین فقط من میدونم و همسرم اگر عید بخاد کادو بده 

جان جانانم💗💕

شوهر منم بچه بزرگه، برادرشوهرم و جاریم خیلی نفهمن همش بی احترامی میکنن، مادرشوهرم همش به شوهرم میگه چون تو برادر بزرگ‌تر هستی نباید اینارو ببینی و همچنان باید باهاشون خوب باشید، ایش میخوام سر به تنشون نباشه نکبت ها

برا من همچین شد برا هر مراسمی رفته بودم با کادو 

ولی برا من نیومدن ، با اینکه میدونستند دست تنهام حتی ی نفر ی روز بهم سر نزد ، می‌گفتند وقت نداریم ولی ی هفته رفتند عروسی یکی از اقوام موندند 

من چیزی نگفتم نه به شوهرم نه به خانواده اش 

ولی همسرم خودش گفت دیگه حق نداری مراسم هاشون بری و کادو ببری 

میگفت من توقع کادو نداشتم ولی توقع تبریک و ی سر زدن رو داشتم که اونم نبود و فکر می‌کردند من همه اون کارها رو از سر وظیفه انجام دادم 

برا من همچین شد برا هر مراسمی رفته بودم با کادو ولی برا من نیومدن ، با اینکه میدونستند دست تنهام حتی ...

منم میخام جبران کنم به سبک خودشون

جان جانانم💗💕