2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدیده رو خوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 66 پست
والا از همون تاپیک مشخص بود هرچی بگی ی چی جواب میده نخوندمش ادامه رو ،شوهرش از خودش بچه تر،برگشته به ...

کلا از نظر عقلی هر دو کامل نشدن

این مدل آدما باید دیرتر ازدواج کنن پخته تر بشن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خیلی ها با خانواده شوهر زندگی کردن ولی اصلا نمیشه همچین حرفی زد اگر اگر هم یکی خیلی نادون باشه اون ش ...

آره اینجور آدما اتفاقا خیلی هم طلبکارن . مشکل هم همینجاست آدمای بدهکار همیشه طلبکارن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا حرف شما درسته ولی بزرگ‌ترهای خانواده باید اول حرمت رو رعایت کنن تا عروس هم یاد بگیره .

عروس باید قبل ازدواج احترام و ادب رو یاد گرفته باشه ،زندگی میدون لجبازی و بچه بازی و بی احترامی نیست 

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

من خودمم جایی بهم بی احترامی بشه نمیرم حتی اگه خونه پدرم باشه وقتی بهش بی احترامی کردن چرا بره بعدشم هنوز با خانواده همسر تویه ساختمون زندگی نکردی که بفهمییییی چقدر زجر میکشی شوهر این خانوم یه ادم خاله زنک بوده ک نمیتونه زندگیشو کنترل کنه و من کاملا بهش حق نیدم چون دارم با یکی مثلش زندگی میکنم وقتی نمیدونی چی بهش گذشته قضاوتش نکن

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 
والا از همون تاپیک مشخص بود هرچی بگی ی چی جواب میده نخوندمش ادامه رو ،شوهرش از خودش بچه تر،برگشته به ...

انقد تاپیک فیک زدن برا پر بازدید شدن منکه دیگه هیچکدوم رو باور نمیکنم نظر هم نمیدم 

کد تخفیف دی جی کالارو بده من برم😌

به عمه شوهر نمی‌رسه که در مورد مامان عروس برادرش نظر بده

شمام به نظرم کلا مخالف فامیل شوهر هستی منم باهاشون زندگی کردم ولی ادم باید رفتار خودشم ببینه من اگر به شما بی احترامی کنم شما هم در عوض به من بی احترامی میکنی این طبیعیه من مادرم به خواهرشوهرم بی احترامی کرد اونم چند برابر جواب داد نه اون به خاطر داداشش کوتاه اومد نه مادر من به خاطر من کوتاه اومد ولی من بیشتر از مادر خودم انتظار دارم نه از خواهر شوهرمم اینم همینه عمه شوهر باشه یا هرکی فرق نداره 

عروس باید قبل ازدواج احترام و ادب رو یاد گرفته باشه ،زندگی میدون لجبازی و بچه بازی و بی احترامی نیست

فکر کنم مجردی نه ؟به وقتش که ازدواج کردی متوجه حرفم میشی

قضاوت و قضات بودن دوستان نی نی سایتی که سرجاشه و همیشه حق رو به عروس میدن هم بجاشاما بهتره خانواده ه ...

کنترل هیجانمون ضعیفه شاید و به قول شما قبل ازدواج باید رو ضعفامون کار کنیم وگرنه میشه همین امار بالای طلاق

شمام به نظرم کلا مخالف فامیل شوهر هستی منم باهاشون زندگی کردم ولی ادم باید رفتار خودشم ببینه من اگر ...

نه اتفاقا من از اون دسته از عروس ها بودم که خیلی احترام گذاشتم ولی جوابمو با بی احترامی میداد . الان میگم کاش اینقدر شعور به خرج نمی‌دادم . جواب آدم بی شعور رو باید مثل خودش داد 

فکر کنم مجردی نه ؟به وقتش که ازدواج کردی متوجه حرفم میشی

اره گل مجردم،ولی توهمین مجردی تو شرایط خیییلی بدی بودم ولی به جاش بی احترامی کردم به جاش سعی کردم خویشتن داری کنم که حرمت شکسته نشه،مدل حرف اسی مشخص بود کلا عادت داره

انقد تاپیک فیک زدن برا پر بازدید شدن منکه دیگه هیچکدوم رو باور نمیکنم نظر هم نمیدم کد تخفیف دی جی کا ...

نه من دوستمم همیچنی حرفی زده بود برا همین باور کردم🥴کد نیومده برام هنوز🫠😛

سیاست زنونه ندارن،میتونس بره ولی خودشو خسته و بیمار نشون میداد میرفت تو اتاق میگفت حالم بده،موقع شام ...

انشاا...تجربه شده براش و این فرمونی نره حلو که بد میشه