2777
2789
عنوان

موی وحشتناک خشک

80 بازدید | 11 پست

یعنی ی چی میگم ی ی چی میشنوین

خیلی وحشتناکه

حموم برم ک اصلا دیگه کارم گریه است

هم خشک هم پف هم وز هم موخوره هم گره هم تار نازک

روغن هم هیچ تاثیری روش نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی موهات نم داره روغن بزن.هر روغنی که دوست داری من نارگیل میزنم بوش خوبه.از بوی آرگان و رزماری حالم بد میشه.اگه رو موی خشک بزنی اثر نداره حتما حتما رو موی نم دار بزن.از منه مو وز وزی بشنو.ببین موهای من انقدر خشکه که میشکنه خورد خورد میشه میریزه.ویتامین دی هم ماهی یه دونه بخور

وقتی موهات نم داره روغن بزن.هر روغنی که دوست داری من نارگیل میزنم بوش خوبه.از بوی آرگان و رزماری حال ...

من این روش و انجام دادم نشد که نشد

بلافاصله بعد از حمام وقتی آب اضافه مو رو میگیرم روغن میزنم

هر روغنی که فکرشو بکنی

نارگیل

بادام

سیاه دانه

رزماری

ارگان

کندوش

کرچک

ووووو همه اصل و از مراکزی که جلو چشم روغن کشی میکنن میخرم

اما انگار موهام نفوذی ندارن و تاثیر گذار نبوده

دقیقا مال منم خورد میشه😣

ببین دیگه کنار بیا چاره ای نداری.یا اینکه برو کراتین بکن.من دیگه موهامو همینجوری پذیرفتم و باهاشون کنار اومدم.مهمونی ها با اتو لخت میکنم و وقتای دیگه هم بعد از حموم به نوک موهام روغن میزنم و تمام.جنس موهای ما اینجوریه دیگه.

من این روش و انجام دادم نشد که نشدبلافاصله بعد از حمام وقتی آب اضافه مو رو میگیرم روغن میزنمهر روغنی ...

میدونم عزیزم اما باز بهتر از هیچیه.من اگه هیچ روغنی به نوک موهام نزنم ،موهام عین خورشید توی نقاشی بچه ها تو هوا پخش میمونه  دیگه جنس موهامون خشکه چاره نیست.جنس مو که عوض نمیشه