2777
2789
عنوان

🔴کبد چرب در بارداری خطرناکه⁉️

65 بازدید | 13 پست

سلام من به تازگی ازمایش دادم یکی از انزیم های کبدی گفت بالاست واحتمالا کبدت چربه 

دارویی برام ننوشت ولی گفت سرکه سیب بریز تو آب ونیم ساعت قبل از غذا بخور وغذاهای چرب وشیرینی نخور

خوردن سرکه سیب تو بارداری مشکلی نداره؟؟؟واینکه برای جنین خطرناکه؟

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دکتر گفته که نه میدونه بارداری که گفته.. چربی هارو از غذات حذف کن.

اخه اول جواب ازمایش نشونش دادم وگفت اینارو مصرف کن بعد که ازش پرسیدم که برای غربالگری اول کی باید برم سونو گفت مگه بارداری!!🤦🏻‍♀️حالا اخرش نمیدونم اینی که گفته را مصرف کنم یان

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
اگه آنزیم کبدیت تو بارداری رفته بالا علتش چیز دیگه هست وخطر مسموییت بارداری داری چطور دکتر بهت نگفته

مسمومیت بارداری چیه؟حرفی نزد تازه میگفت اصلا ناراحت نباش مشکلی نیست

میشه ازمایشی که بالا گذاشتم را ببینید

اگه آنزیم کبدیت تو بارداری رفته بالا علتش چیز دیگه هست وخطر مسموییت بارداری داری چطور دکتر بهت نگفته

علتش چی هست؟

اخه اول جواب ازمایش نشونش دادم وگفت اینارو مصرف کن بعد که ازش پرسیدم که برای غربالگری اول کی باید بر ...

بنظرم سرکه سیب ضرری نداره بزن تو نت ببین چیزی میاد یا نه. اگر متخصص زنان بود. که زنگ بزن مطب از منشی بپرس 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بنظرم سرکه سیب ضرری نداره بزن تو نت ببین چیزی میاد یا نه. اگر متخصص زنان بود. که زنگ بزن مطب از منشی ...

نمی دونم اخه تا حالا پرونده باز نکردم🤦🏻‍♀️

اخه اول جواب ازمایش نشونش دادم وگفت اینارو مصرف کن بعد که ازش پرسیدم که برای غربالگری اول کی باید بر ...

ریسک نکن یه دکتر زنان دیگه برو هم تحت نظرش باشی هم آزمایش نشونش بده شما زیر سه ماه هستین احتمالا کبد چربتون از قبل بوده و ربطی به بارداری و مسمومیت نداره .مسمومیت از هفته ۲۰ خودشو نشون میده

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ریسک نکن یه دکتر زنان دیگه برو هم تحت نظرش باشی هم آزمایش نشونش بده شما زیر سه ماه هستین احتمالا کبد ...

۱۱ هفته هستم

این انزیم بالا باشه دیگه نشونه چیه غیر از کبد چرب ؟

نمیدونم چرا دکتر فقط برام احتمال کبد چرب را داد😭

قبلا تو مجردی انگار چکاپ کامل که داده بودم گفته بودن که کبدت یکم چربه ولی الان را نمیدونم🥺

مسمومیت بارداری چیه؟حرفی نزد تازه میگفت اصلا ناراحت نباش مشکلی نیستمیشه ازمایشی که بالا گذاشتم را بب ...

عزیزم بزن گوکل درباره اش نوشته من تجربه خودم گفتم چون انزیم کبدیم یه کم بالا بود دفع پروتیین هم یه کم داشتم دکتر بهم گفت احتمال مسموییت بارداری داری یعنی یه طوری میشه که مجبور میشن تو هر هفته بارداری که باشی ختم بارداری بدن حالا نمیدونم شاید برا شما فرق میکنه  

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم بزن گوکل درباره اش نوشته من تجربه خودم گفتم چون انزیم کبدیم یه کم بالا بود دفع پروتیین هم یه ک ...

اخه من همه ازمایش هام نرمال بود وآزمایش ادرارم نرمال بود ودفع پروتئین نداشتم فقط طبق اون ازمایش بالا که گذاشتم

ALTرنج نرمال بین 5 تا ۳۱ هست برای من ۳۲ شده

یعنی الان خطرناکه ؟دارم از استرس میمیرم پس چرا این دکتر اینقدر دیشب ریلکس برخورد کرد😭 

نگران نباش کبدت از قبل چرب بوده رعایت کنی زود خوب میشی سرکه سیبم فکرنکنم ضرری داشته باشه کم بخور انا ...

ممنون عزیزم 

شوهرم اب انار وسرکه سیبو هردو را برام گرفته

که سرکه سیب را میترسیدم مصرف کنم ولی اب انار را چرا میخوردم