درتا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 2487 عنوان این طلاست یا نه 62 بازدید | 6 پست ی پلاکه که اون قسمتش که زنجیر رد میشه داخلش سفیده خود پلاک ولی زرده روش 18 k حک شده ی نوشنه ی شبیه 750 ه داره که خیییییییییلی کمرنگ شده از طلافروشی به عنوان کم اجرت خریدم ولی سفید بودن داخل اون قسمت مشکوکم کرده امروز | 08:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایادوستت_دارم عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 2043 آره طلاست ***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 565 کو؟ بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید. از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12726 ببریجادیگه نشون بده مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خدایادوستت_دارم عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 2043 پس چرا اون قسنت سفیده خب سفید باشه ببین یکسری از طلاهای سفید رنگ طور هستن یعنی بعد یه مدت سفید پاک میشه و زرد میشه احتمالا همه جاش سفید بوده یه قسمت هایی رفته و زردشده ***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]