الان خب ازونجایی که ارزش پول هی داره میاد پایین بنظرتون درسته پول هم پسنداز بشه برای کسی که درامدش کمه و مبلغ پاییین میتونه پسنداز کنه؟ من دو تا راه دارم، یا هر ماه مثلا یه تومن طلا بخرم پونصد بریزم تو یه حسابی ..یا کلا 1500 اش طلا بخرم....ولی میگم اگه همشو طلا بخرم حسابام همش خالی باشه هم خوب نیست، نمیدونم کدوم درسته؟ چقدر ماهانه پولی پسنداز میکنین؟ توجه کنین خیلی ماه ها 1500 کمتره شاید مثلا کلا یه تومن بشه
بعد اونارو وقتی زیاد شد میدی ب طلافروش برات یه چیزی بسازه ؟!
دستمزد هم میگیره ؟!
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
طلای شکسته هست . طلای زیر یک گرم هست. سکه های پارسیان با کمترین وزن
طلای شکسته من خودم شخصا دوس ندارم میگم دست دو بگیرم هم استفاده میشه هم کمتر میفته برام
زیر یه گرم طلا فقط پلاک های کوچیک و سبکهست
سکه هم که بخاطر کارمزد و اینا بدرد نمیخوره
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آها ابشده تاحالا ندیده بودم و نشنیده بودم طلافروشی ها میری میگیری ؟!بگیم طلای آب شده میخواییم بعد او ...
ابشده دیگه اجرتی چیزی نداره اندازه ای که پول میدی به اسمت ثبت میکنه برات نگه میداره حالا خواستی بعدا میتونی اندازه پولش یه طلایی ساخته برداری یا بفروشی و...
حقوقم 10 تومنه، 6 تومنش میره قسط ، یه تومن که گفتم دست بالا گرفتم
خب جهارتومنش ک میمونه
شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......