دانشجو_ترمکی مدیر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 99 عنوان شنبه میرم دفتر پیشخوان برای اسمم🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 84 پست از خانواده هیچکس نمیدونه دیگه شنبه کارای عوض کردن اسمم تموم میشه🥲 هزاردل شدم که اسم خودم بهتره یا اسم جدیدم امروز | 08:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دانشجو_ترمکی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 99 اسی مبارکه ولی چرا هیچکس از خانوادت نمیدونن؟ پس چطوری اسم جدیدتو همه بگن و تو دهن بقیه جا بندازی؟ موافقت نمیشد اگرنهمیگفتن اسمت خوبه من همون موقع که تصمیم گرفتم عوض کنم به این فکر کردم بعدها تو جامعه با اسم جدیدم باشم وگرنه فامیل که همون قبلی رو میگه
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2309 مائدهبهار عزیزم من اسمم خیلی قدیمیه خجالت میکشم کسی صدام میکنه . میشه مراحلشو بگی من هم انجام بدم . هزینه رو هم بگو لطفا . اسمم اسم مادر یکی از اماماست ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 14470 موافقت نمیشد اگرنهمیگفتن اسمت خوبه من همون موقع که تصمیم گرفتم عوض کنم به این فکر کردم بعدها تو جامع ... خوب کاری کردیاسم قشنگیه بهار ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 6217 مائدهبهار فرق زیادی نکرده ها ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان
دانشجو_ترمکی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 99 عزیزم من اسمم خیلی قدیمیه خجالت میکشم کسی صدام میکنه . میشه مراحلشو بگی من هم انجام بدم . هزینه رو ... اداره ثبت احوال درخواست دادمیک ماه صبر کردمالان رفتم فرم نهایی پر کردمشنبه هم برم دفتر پیشخواندو ماه دیگه هم میاد شناسنامه
دانشجو_ترمکی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 99 فرق زیادی نکرده ها بهار قشنگ تر نیست؟میخواستم به سنم بخوره وگرنه اسم جدیدتر میزاشتم
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 14470 بله یکی از آشناها معصومه بود گذاشته ماهور فاطمه و زهرا رو عوض نمیکنن ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2309 اداره ثبت احوال درخواست دادمیک ماه صبر کردمالان رفتم فرم نهایی پر کردمشنبه هم برم دفتر پیشخواندو ماه ... خب ممنونم ازت . هزینه چقدر شد ؟ ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️
دانشجو_ترمکی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 99 هر دو اسم تو یه سطح هستن فرق چندانی ندارن بهار قشنگ تر نیست یعنی؟حداقلش عربی نیست
دانشجو_ترمکی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 99 خب ممنونم ازت . هزینه چقدر شد ؟ 400 تا الان ، برم دفتر پبشخوان ببینم چقدر میشه اونجا
آنیاanya عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 3438 مبارکت باشه ولی دوتاشون دریه حدن هاااا مث این میمونه اسمت مریم باشه بری باز تغییرش بدی مریم 😑😑😑
بانوی_نور عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 1804 الان کی دیگه توجه می کنه کدوم عربیه کدوم فارسی اون برای یه دوره تو اینستا و تلگرام بود همه رو مشغول این حرفا کرده بودن