2777
2789
عنوان

دی عروسی خواهر شوهرم دعوتیم رستوران عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3473 بازدید | 203 پست
من اصلا همچین مراسمی نمی‌رم کلا با اعتقاد و شخصیتم جور در نمیاد خب آدم بره بشینه که چی بشه

شام بخوره

من باب آشنایی د وخانواده هس گمونم

منم عقد خواهرزاده م نرفتم اونم شهر دیگه بود 

در حد نسکافه و شیرینی محضر باغچه دار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چمیدونم بنظرم اول یه بار از مادرشوهرت یا خواهرشوهر دیگه ت یا جاریت بپرس مطمئن شو بعد بگرد دنبال لباس

جاری ندارم 

از خواهر شوهر بزرگم پرسیدم میگه پیرهن میخرم و آرایشگاه میرم 

ولی خب اون محتاج شوهرشه و ممکنه شوهره پول نده 

چون چند باری پیش اومده ....

سه ساعت اینا بود دعوت به شیرینی خوری و اینا بود من خودم پوشیده لباس می‌پوشم نمی‌دونم چطورن راستش چون ...

تو تالار که اشکالی نداره ما هم مذهبی هستیم خانوادگی ولی هرلباسی بخوایم میپوشیم چون مردا نیستن دیگه چرا باید پوشیده باشیم حجاب کنیم 

توم اگه زنونه مردونه کاملا جداست هرچی میخوای بپوش فک نکنم اشکالی داشته باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم مشهدم کدوم رستوران هس بگو شاید بشناسم توضیح بدم واست که چطوره

اسم نگفت عزیزم 

کلا مخفی کاری زیاد دارن 

حتی یه ماه مونده میگه ممکنه بگیرم ممکنه نگیرم

گفتم خب مشخص کن ما بالاخره باید لباس بخریم 

کلا عادت دارن دقیقه 90 تعیین تکلیف میکنن  

جاری ندارم از خواهر شوهر بزرگم پرسیدم میگه پیرهن میخرم و آرایشگاه میرم ولی خب اون محتاج شوهرشه و ممک ...

خب پس به اون کاری نداشته باش وقتی اینجور میگه ینی دقیقا عین تالاره پس هرلباسی خواستی بپوش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من اصلا همچین مراسمی نمی‌رم کلا با اعتقاد و شخصیتم جور در نمیاد خب آدم بره بشینه که چی بشه

خب رستورانه دیگه 

ینی به رستوران دعوت نمیشید هیچوقت؟ یا میرید اونجا حتما باید برقصید؟

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
منم مشهدم کدوم رستوران هس بگو شاید بشناسم توضیح بدم واست که چطوره

عزیزم رستوران ارکیده تو ملاصدرا اینی ک من رفتم شیک بود

ولی میگم ب قشنگی باغ تالارها نمیرسه

چیو میخاین توضیح بدین عزیزم؟

لایک نکن خیرشو ببینی
شاید از اونا سرتری میخان سرگردونت کنن به ریشت بخندن

اون ها کلا یه مقدار هیکل شون جالب نیست و مثلا شوهر خواهر شوهر بزرگم کلا پول نمیده بهش 

من خودم شاغلم همسرمم هزینه می‌کنه هم برای لباس هم برای آرایشگاه 

خودمم شک دارم می‌خوان منو سر بدوونن