2777
2789

عزیزم هیچ وخ حسرت گذشته رو نخور اتفاقیه ک افتاده باید فراموش کنی

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تجربه تحقیر شدن رو دارم درک میکنم خیلی حس بدیه ولی نشخوار فکری نکن و سعی کن بهش فکر نکنی

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

برو پیش روانپزشک باهاش صحبت کن بهت دارو می ده خوب می شی 

یا حداقل پیش مشاور برو ، مطمئن باش همه اون ۲۰ نفر اون واقعه رو فراموش کردن و اصلا یادشون نمیاد و فقط تو هستی که خودت داری عذاب می دی

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
عزیزم هیچ وخ حسرت گذشته رو نخور اتفاقیه ک افتاده باید فراموش کنی

ببشتر از این ناراحتم اون بیست ادم ذره ای فکر نمیکنن کار اشتباهی کردن فکر میکنن کار من اشتباه بوده بیخیال کاش یادم بره

وای من ۸ سال پیش اینجوری شدم همکارم جلو همه شروع کرد مسخره کردن هیکلم اومدم جوابشو بدم یکی از همکارام ک ظاهرا مثلا خیلی جاافتاده و اینا بود پشت اونو گرفت اونم یه توهین بدی بهم کرد اونجا لال شدم نتونستم جواب بدم انقدر حالم بد بود فقط گریه بعدش البته تلافی کردم ولی هیچوقت یادم نمیره مدام یادش میفتم ک چرا اونروز حماقت کردم ازین زنیکه ترسیدم جوابشو همون موقع ندادم 

ببشتر از این ناراحتم اون بیست ادم ذره ای فکر نمیکنن کار اشتباهی کردن فکر میکنن کار من اشتباه بوده بی ...

میفهمم چی میگی فدا سرت چیزی ک تو گذشته اتفاق  افتاده الان نباید ناراحتت کنه چون نمیشه برگشت بهش و تغییرش داد

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

عزیزم‌نشخوار ذهنی نکن

اون ادما ک اونجا بودن اونقدر الان بدبختی تو زندگیشون دارن یادشون رفته

ولی شما داری خودتو ، روحتو ، جسمتو نابود میکنی

رهاش کن

با تمرین و گول زدن ذهن میشه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁