2777
2789
عنوان

بعد از حدود دوماه دارم میرم پیش خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 60 پست
به سلامتی عزیزممم . ماشین نو مبارک 😍 الهی ک کلی خوش بگذره .فقط با احتیاط برید و سرعت مطمعنه این روز ...

الهیییییی

عزیزمممممم💛💛💛💛مرسیییییی

به‍  مـُعـجـزهٔ « زمـان » ایـمـان داشـته باش ✨⏳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا 10-12

عزیزم یه سوال چجوری ۱۰ ۱۲ ساعت فاصله دارید ولی ماهی دو سه روز میتونستی بری؟

با هواپیما میرفتی؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
شما همون خانمی هستی که میای جبک پوک زندگیتو اینجا میگی حتی یادمه یه روز میگفتی وقتی پریودم شوهرم سرک ...

من برای اونی میگم ک با حرف من حس خوبی میگیره و حس خوبی هم به من میده

ن اونایی ک جز هیت دادن هیچی بلد نیستن🥰💛

عزیزم یه سوال چجوری ۱۰ ۱۲ ساعت فاصله دارید ولی ماهی دو سه روز میتونستی بری؟با هواپیما میرفتی؟

این چ حرفیه 😅😅

با ماشین

خیلی راحته ک

چهارشنبه حرکت میکردیم

جمعه هم برمیگشتیم

من برای اونی میگم ک با حرف من حس خوبی میگیره و حس خوبی هم به من میدهن اونایی ک جز هیت دادن هیچی بلد ...

عزیزم خیلی عقده ای هستی تو همه تاپیک هات  از شوهرت تعریف میکنی بسه بابا

این چ حرفیه 😅😅با ماشینخیلی راحته کچهارشنبه حرکت میکردیمجمعه هم برمیگشتیم

واقعا؟

اخه اینجوری که همش تو راهید همسرت اذیت نمیشه واسه رانندگی و اینا؟

خانواده همسر منم همین فاصله رو با ما دارن ما هروقت میریم خیلی خسته میشیم

منم قراره چند سال دیگه برم استان دیگه زندگی کنم که با خانوادم ۱۲ ساعت فاصله داره بخاطر همین پرسیدم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
عزیزم خیلی عقده ای هستی تو همه تاپیک هات از شوهرت تعریف میکنی بسه بابا

عقده ای ک نمیشه گفت

حالا دایره لغات شما اینجوری تعریف می‌کنه

نظر لطفته عزیزم

برات داشتن همچین همسری رو آرزو میکنم

تا بدونی چ حسی داره وقتی با افتخار از رفتاراش تعریف کنی🩵🩵

واقعا؟اخه اینجوری که همش تو راهید همسرت اذیت نمیشه واسه رانندگی و اینا؟خانواده همسر منم همین فاصله ر ...

ن دیگ

توی رانندگی کمکش میکنم

اینم بگم ک یکی از شرایط ازدواج من این بود ک پدرم گفته بود باید ماهی یکبار رو بیایید