cemre مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 99 عنوان جای کافی برا جهازم ندارمم 359 بازدید | 36 پست سلام خانوما من جایی برا جهازم ندارم چند روزیه عروسی کردم مامانم اینا فضا دارن میخام از وسایلایی که جا نمیشن ببرم اونجا ولی همسرم میگه خوب نیست نباید هیچیت بره خونه بابات خوبیت نداره به خونواده ما نمیفته اینجور چیزا 😐چیکار کنم ینی 😑 امروز | 08:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یوتوپیا عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1853 حالا بگو ببرم خونه باباتببین چی میگه ؟اونجوری بهشون میفته یا نه ؟
cemre مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 99 میترسه ببری دیگه پس نیاری آخه ب دردشون نمیخوره این لحاف تشکای کهنه ای که خونوادش دادن بهم خودش میبینه چقد خونوادم غنی و دلسوزن🥲
nazgol_64 عضویت: 1394/07/11 تعداد پست: 6800 تو خونت یجوری جا کنولی حرف شوهرت خیلی مسخرساین چیه که بیافته یا نیافته آخه دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.
یوتوپیا عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 1853 آخه ب دردشون نمیخوره این لحاف تشکای کهنه ای که خونوادش دادن بهم خودش میبینه چقد خونوادم غنی و دلسوزن ... ببخشید ولی اینا بدترنبه تجربه میگم
cemre مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 99 هرچی شوهرت بگه عزیزمبلاخره یحور جا درست کنید اتاق جا ندارم لحاف تشک کلی کادو دادن مونده وسط پذیرایی اعصابم خورد میشه میگن کاور بگیر بزار همونجا بمونه🥸
cemre مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 99 ببخشید ولی اینا بدترنبه تجربه میگم ن بخدا چون خونوادمن نمبگم ولی کارتنای کهنه خاهر بزرگترمو الان ۶ ساله نگه داشتن
mahhla عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 7516 اتاق جا ندارم لحاف تشک کلی کادو دادن مونده وسط پذیرایی اعصابم خورد میشه میگن کاور بگیر بزار همونجا ب ... یا یکصری اضافیات رو بفروش یا بذار شوهرت چی میگه انجام بده بخاطر کارشناسی یسریا رابطتو با شوهرت خراب نکن
cemre مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 99 یا یکصری اضافیات رو بفروش یا بذار شوهرت چی میگه انجام بده بخاطر کارشناسی یسریا رابطتو با شوهرت خراب ... شوهرم میگه یجوری جا کنیم نمیدونم بدجور دو تیکه وسیله بهم ریخته حالمو
mahhla عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 7516 شوهرم میگه یجوری جا کنیم نمیدونم بدجور دو تیکه وسیله بهم ریخته حالمو بده بهش بگو من سختمه یا بازوم درد میکنه خودت یجور جاشون کن که فضای کمیم بگیرهخودش یکاریش میکنه حرص نخور