2777
2789

بابا دختره ۲۱ سالش بوده آتوسا زاده شیراز منتها با شوهرش تو رشت زندگی میکردن 

همزمان با سه تا مرد دیگ میره تو رابطه که یکیشم سال ۲۰۲۰ مدال قایقرانی داشته 

تو استخر فیلم چهارتاشونم در اونده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دختره متاهل بوده با ۳ تای دیگه تو باغ کارای بد میکنه اون پسرا هم یکیش متاهل بوده یکیش قهرمان قایق رانی بوده دختره خودش پخش کرده الان هم رفته خارج و فیلماشو میزاره سایتای...

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

چی بوده قضیه میشه بگی

چندتا پسر رعنا و جوون که از قضا یکی دوتاشون هم ورزشکارن این خانم رو توی ویلا پیدا میکنن و هر کدوم به شکلی از خجالت این دختر در میان منم گفتم دل مادرش الان اگر نایستاده باشه باید چیزی قربونی کنن

اخر ولی دخترم گفت مامان خوده دختره دوست داشته اصلا

به زور بوده یا خودش رفته؟

خودش  اون کاره بوده😶

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚