2777
2789
عنوان

طلاق بگیرید

223 بازدید | 17 پست

اگه میبنی شوهرت مشکل جدی داره وعقدی اما از حرف مردم میترسی طلاق بگیر قبل اینکه عروسی کنی 

اگه عروسی کردی و اول زندگیته و بچه نداری قبل اینکه بچه ای به این دنیا بیاد طلاق بگیر 

اگه یدونه بچه داری نزار دومی بیاد جهنم نکن این دنیاروقبلش تموم کن

اگه یدونه بچه داری و کوچیکه بخاطرش نمون نساز زندگی نکن به خیال خودت لطف میکنی نیست عزیز من لطف نیست چون شما دو نفر برای یک نفر دیگه دارید ادامه میدین تو این زندگی چه عشق و محبت و دوست داشتنی هس چه ارامشی هست؟

پس ضعیفی خودتو نزار به پای بچه ۴ روز دیگه هم سرش منت نزار بخاطر تو موندیم 🤮

اون پدر برای مهریه طلاق نداد 

اون مادر بخاطر ضعف و کمبود عزت نفس و حرف مردم طلاق نگرفت 

در اینده به دختر ۲۰ ساله میگن بخاطر تو موندیم و زندگی کردیم 

حالم بهم میخوره از زندگی کردنتون 

از باهم بودنتون 

که حتی کوچکترین مسائل شخصی رو بلد نبودید حلش کنید

خداروشکر که ازدوجا کم شده😗یه مشت نابلد وارد زندگی مشترک میشن یه بچه مثل منو به آتش میکشونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اون جمله ی که خدا رو شکر ازدواجا کم شده 

حس کردم اخرش قرد بگه من شیطانم از اینجا باهاتون صحبت میکنم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

الهی بمیرم برات 

نابلد نیستن بعضیا فرقی هم‌نمیکنه مرد یا زن 

دور جون شما خیلی پدرسوخته آن 

نمیشه کاری کرد مجبورن بمون ن بسوزند و بسازن و شما غصه بخوری واقعا درکت میکنم عزیزم 

فقط اون جمله ی که خدا رو شکر ازدواجا کم شده حس کردم اخرش قرد بگه من شیطانم از اینجا باهاتون صحبت میک ...

اینی که نوشتم زندگی خودم بودم در قالب نصیحت 

من شیطانم؟

من قربانی این خانوادم 

من همون دخترم 

کجا کشیدی چی میدونی از درد من؟

زنا بچرو بهونه میکنن براشون صرف داره تو اون زندگی‌موندن یا منتظر فرصت مناسبی هستنوگرنه ادما هیچ جای ...

افرین از ضعف خودشونه که موندن و جالبه اینده هم سرکوفتش رو به بچه ها میزنن که بخاطر شما موندیم 😏

ولی بچه خای طلاق هم کمبود و دردسرهای خودشونو دارن حتی برای ازدواج دچار مشکل میشن

بچه هایی تو مشکلات و دعوا بزرگ میشن بدتره 

دوتااز دوستام‌بچه طلاقن خیلی هم دخترای خوب و نرمالی هستن 

خیلی حرفای جامعه ما حرفای خاله زنکیه در مورد بیشترمسائل

افرین از ضعف خودشونه که موندن و جالبه اینده هم سرکوفتش رو به بچه ها میزنن که بخاطر شما موندیم 😏

همش دروغه حرف خیلیارو باور نکن حتی تو خارج کشور هم مردمانش دروغ زیاد میگن فقط ایرانیا نیستن