2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت می‌شدین آیا

130 بازدید | 10 پست

بچها ، من هر وقت با عده ای از دوستام بیرون میریم یکی از دوستام بهم میگه بیا دنبالم باهم بریم منم که سرکوچه شون میرسم باید نیم ساعت صبر کنم همش دیر می‌کنه با  همین  دوستام یک کلاسی میریم.اون همش دیر می‌کنه سر قرار مثلا میگم رأس ساعت ۷ و۴۵ سر ایستگاه باش اون ۸ و ۱۵ میرسه همشم دیر می‌کنه باید بهش ۱۰ دفعه زنگ بزنم خیلی بهم استرس وارد میشه و کلاسمون خیلی دوره .

شما بودین ناراحت می‌شدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا شما برای خودت ارزش قائل نیستی شما تعیین می‌کنی چجوری باهات رفتار بشه

هعییی 

خیلی دوست دارم باهاش نرم ، اما توی مترو آسانسور داره و موقع برگشت در ورودی از طریق پله هارو قفل میکنن و مجبوریم با آسانسور بریم اما من تنها میترسم سوار بشم

هعییی خیلی دوست دارم باهاش نرم ، اما توی مترو آسانسور داره و موقع برگشت در ورودی از طریق پله هارو قف ...

کلی ادم توی مترو هست عزیزم قطعا وقتی راه های دیگه بسته تنها نخواهی بود . این دلیل نمیشه عزت نفس خودتو له کنی . دوستت برای وقت شما و انتظارت هیچ ارزشی قائل نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚