2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منپسرم و همسرمو بدرقه کردم سفره صبحانه رو جم کردمبا دخترم داریم باب اسفنجی میبینیم میگه مثلا تو نی ن ...

باب اسفنجی کدوم شبکه داره؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً

من ولی دیرشون شد ماشین شوهرم روشن نمیشد هر کارکرد دیگه سه تا پیدا رفتن اعصابم خرده این ماشین یعنی تازه خریدیم 😪

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من خواب موندم طفلک دخترم بدون صبحانه رفت مدرسه😔

بچه ها من هر روز بدون صبحونه میرن نمیخورن آخه ولی لقمه میوه کیک و شیر اسن چیزا میبرن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

سلام خانوما.

من هم از ۵ بیدارم، شبم خوب نخوابیدم دخترم خواب بد دید بیدار شد من هم بدخواب شدم.

دخترم خیلی بد صبونه میخورد ولی الان خدارو شکر میخوره.

هر روز براش چای رو زودتر با عسل شیرین میکنم که خنک بشه.

تو یک ظرف لقمه های کوچولو به شما گل ،قلب یا هرشکلی بشه درست میکنم .

یکم خیار و گوجه ... مغز گردو و خرما دو تا ، یک تیکه در حد ۲ سانت موز برای می‌زارم.

دو روز در هفته تخم مرغ هم براش آب پز میکنم ، تزیین میکنم.

گاها پنکیک چند تا درست میکنم.

خلاصه اینقدر تنوع دادم که الان خدارو شکر خوب میخوره صبونه و خیلی خوشحاله😅 میگه خانومم تشویق می‌کنه میگه چون صبونه میخوری هم شادی ، هم درس رو خوب میفهمی.

یکم تنوع ایجاد کنید ببینید راه میان باهاتون... بچه ند دیگه فعلا باید بسازیم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
تورو خدا الکی دعواش نکنید برا صبحونه لقمه رو بزارید تو کیفش یساعت دیرتر میخوره...یادمه من وقتی مدرسه ...

پا شدم رفتم یه شاخه گل خریدم با یه هدیه خیلی قشنگ اما کوچیک.رفتم مدرسه از دلش درآوردم، خیلی خوشحال شد.خودمم حالم خوب شد انگار.