2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر رو شبا میخوره،خرما اصلا دوست نداره.صبحونه رو تازه لقمه میکنم میدم بهش.۴۵ دقیقه یه لقمه کوچیک رو ...

وا مگه حتمن باید صبحونه بخوره .تا ازخاب بیدارشد صبح به این زودی که نمیتونه بشینه صبحونه بخوره ‌من پسرم چهارساله می‌ره مدرسه یه روز صبحونه نخورده منم اصرار نمیکنم .لقمه میزارم براش تو مدرسه میخوره

من بیدارم البته چندساعته بیدارم شباتاصبح کشیک هستم دخترم مشکل داره بایدتنفسشوچک کنم اگر لازم باشه باپمپاژدستی براش تنفس بزنم روزام نمی‌خوابم درکل یه جغدهستم ک یازده ساله شب رو کامل نخوابیده😂

ببین لقمه میذارم براش،یه سهم میوه میذارم و یه خوراکی کوچیک .ولی غذا نخوره برای درس یاد گرفتنش ضرر دا ...

موقع، خواب، بیدارشدنشون 1تا زمان مهم تو بچهاست، هیچ وقت واکنش بد نداشته باشید، اثرمنفی روی مغز واحساسشون، اعتماد به نفسشون داره،گشنه بره،بهتره تا  اون لقمه با داد بخوره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

منم فرستادم همراه باباش رفت مدرسه.

هر روز صبح بیدار میشه یسوال میپرسم امروز گلو درد داری؟!😣

از وقتی مدرسه میره باز هجوم ویروسها....

کاش زودتر اردیبهشت بشه 😟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

مامانی عزیز که الان پیام هاتون‌رو که میخوندم متوجه شدم همه نگران صبحانه نخوردن  ضعف کردن بچه هاتون هستید 

من دخترام همینطوری هستن ولی تو روبیکا با یک خانم که اشنا شدم بهم یک سوپرفوت معرفی کرد فوق العاده از اون روز که به دخترام میدن میخورن اصلا سر غذا دعوا نداریم .خودشون دنبال غذا میگردن که بخورن توویک ماهم نزدیک دوکیلو اضافه وزن داشتن 

هرکدوم میخوایید امتحان کنید بهم پیام بدید شمارش رو دارم هنوز فکر کنم برید بگیرید .

وا مگه حتمن باید صبحونه بخوره .تا ازخاب بیدارشد صبح به این زودی که نمیتونه بشینه صبحونه بخوره ‌من پس ...

نه عادت کرده ضعف میکنه ،فقط خیلی دق میده واسه خوردن غذا.وگرنه من به اندازه چهار زنگ تفریح چهار تا تغذیه هم میدم.دلم نمیاد ضعف میکنه گرسنه بره.

وا مگه حتمن باید صبحونه بخوره .تا ازخاب بیدارشد صبح به این زودی که نمیتونه بشینه صبحونه بخوره ‌من پس ...

منم الان ششم کلاس اول بود به زور بهش صبحونه میدادم چای میدادم دیدم طفلکیکریه ش میگیره نمیتونه بخوره آخه واقعا اول صبح نمیچسبه دیگه گذاشتم کنار بهشون لقمه می‌زارم ببرن مدرسه بخورن

دقیقا یه جایی عادت میکنن دیگه اهمیت نمیدن ،نمیخوام به اونجا برسه‌بچه مظلومیه دلم میسوزه ولی واقعا ص ...

ای جاان الهی بسلامتی فارق بشی گلم 

اره دختر من هر وقت خودش بخواد میخوره ولی روزهایی که نمیخوره براش لقمه میزارم میگم حتما بخور  وگرنه ناراحت میشم 

دیروز خورد ولی امروز نه

هرچی آرزوی خوبه مال تو ❤