زنـبامرام مدیر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 292 عنوان اخیش معلمم الان زنگ زدم مرخصی گرفتم خواببببب 🥹 | مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 31 پست واقعا دارم از خواب میمیرم با اینکه ساعت ۱۰ خوابیدم مریضم هستم زنگ زدم مدیر الان گفتم نمیتونم بیام مریضم امروز، گفت باش اخیش خواب 🤣🥹 منتظر یه زنگم بعدش بخوابم کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏 امروز | 07:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gffjvggh عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 131 ابتدایی وای منم رشتم آموزش ابتدایی هست شنیدم به معلمای ابتدایی سخت مرخصی میدن .چون کل روز بچه خالی میمونه درسته؟
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 292 باید دیشب اطلاع می دادی بچه های بیچاره هم زا به راه نشن بمونن خونه 😃 چییییی😐😐😐😐فکر کردی مدیر به بچه ها میگه نیاید مدرسه معلم تون نمیاد چون؟ مگه کلاس خصوصیه معلم میفرستن بالا سرشون سوال دادم بهشون بده کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 292 سلام. به معلما هم مرخصی میدن؟ اره چرا ندن کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 292 وای منم رشتم آموزش ابتدایی هست شنیدم به معلمای ابتدایی سخت مرخصی میدن .چون کل روز بچه خالی میمونه در ... بالا سرشون کسی میره سوال هم فرستادم بده بهشون کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 292 الان دیگه خوابت نمیبره 😅 نه هنوز تو خوابم کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏
کودکیهایم عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3319 چییییی😐😐😐😐فکر کردی مدیر به بچه ها میگه نیاید مدرسه معلم تون نمیاد چون؟ مگه کلاس خصوصیه معلم میفر ... بله معلم پسرم هر وقت قراره نیاد ما هم بچه ها رو نمی فرستیم می مونن خونه
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 292 بله معلم پسرم هر وقت قراره نیاد ما هم بچه ها رو نمی فرستیم می مونن خونه از کجا خبر دار میشید ؟ مدیر ما نمیزاره کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏
کودکیهایم عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3319 از کجا خبر دار میشید ؟ مدیر ما نمیزاره تو گروه اعلام میشه ...چه کاریه وقتی معلم نیست دانش آموز اونم ابتدایی بره مدرسه ...
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 18012 خوشبحالت ما بمیریمم باید یه جایگزین بذاریم واسه خودمون بعد بمیریم دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 18012 مریضی موجهه بخاب برای معلمها هرچیزی غیرموجهه ازنظرمدیر و اداره دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
دختر_طلایی عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 18033 برای معلمها هرچیزی غیرموجهه ازنظرمدیر و اداره مگر خلافش ثابت شه😅 🖤
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 18012 مگر خلافش ثابت شه😅 مگر مدرسه غیرانتفاعی باشه😂💗 دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤