2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبحا زود بیدار شو 

برای من این دوا بود

شب بزور ساعت ۲ ۳ گاهی ۴ میخوابیدم گاهی تا صبح بیدار بودم

یه روز دیگه صبح یا ظهر هم نخوابیدم شب زود خوابم برد و فکر نیومد تو سرم

صبحم زود بیدار میشم بعد نماز نمیخوابم دیگه

اینجوری شب ها هر ساعتی بخوایم حداقل فکر نمیکنم

دیشبم ساعت دو خوابیدم ولی دیگه فکر نکردم

اونم ظهر خوابیده بودم

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

😂😂😂نتونستم کنترل کنم

پس مثل من سعی کن لذت ببری☹️😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خفت ساعت خوابیدی دیگه خوبه خوب بلند میشی چیکار میکنی

امشب فقط اینجوربودبزورخودموخوابوندم شوهرم ۷ازسرکاراومدگفت خستم چندساعت دیگ بیدارم کن منم دلوزدم ب دریاگفتم تاصبح بخوابیم هیجی دیگ خوابیدیم ۳پاشدم گشنم شداونم‌پاشد😂🤣🤣تاخودالان ک رفت سرکاربیداربودبم

صبحا زود بیدار شو برای من این دوا بودشب بزور ساعت ۲ ۳ گاهی ۴ میخوابیدم گاهی تا صبح بیدار بودمیه روز ...

الان من۸شب خوابیدم۳بیدارشدم ک خوابم درست شه چیکارکنم ک امشب بتونم زودباشوهری بخوابم زودینی مثلا۱۱شب 😪

الان من۸شب خوابیدم۳بیدارشدم ک خوابم درست شه چیکارکنم ک امشب بتونم زودباشوهری بخوابم زودینی مثلا۱۱شب ...

تمام تلاشت رو بکن تا شب نخوابی

تا ۱۱ شب فیلم ببین، خوراکی بخور،با گوشیت سرگرم شو،کتاب یا قرآن بخون،ورزش کن،خونه رو تمیز کن،کارای عقب افتاده ات و انجام بده،مصرف کافئین و کامل قطع کن

من چای،قهوه،نوشابه اصلا نمیخورم حتی سر صبح

کتاب هم گاهی نمیتونم بشینم و دستم بگیرم بخونم چون کار دارم،صوتیش و میگیرم موقع کار با هندزفری یا ایرپاد گوش میدم

بعد معمولا با تایم شما من دیگه از غروب به بعد گیجم و سردرد شدید دارم اونم یه قرص استامینوفن کدئین میخورم تا به ساعتی که میخوام برسم و بخوابم

الان دیگه برام مهم نیست ساعت چند میخوابم

مهم اون کیفیت و میزان خواب هست که حتما داشته باشم

الان مثلا ۴ ساعت خوابیدم ولی خسته نیستم(ظهرشم خوابیده بودم)

۱ یا ۲ ساعت هم امروز ظهر میخوابم

خواب ظهر البته هر چی کمتر باشه بهتره چون خواب شب رو بهم میریزه

تمام تلاشت رو بکن تا شب نخوابیتا ۱۱ شب فیلم ببین، خوراکی بخور،با گوشیت سرگرم شو،کتاب یا قرآن بخون،ور ...

مرسی قلبم  سعی میکنم فقط یچی اینک من خونه خودم نیستم عقدیم یع اتاق کوچیکه ک دسشوییش مشترکه فقط تلویزیون وگوشی دردسترسمه واینک بخاطراین شرایطمم شوهرم ک میره میخوابم کل روزو امادوست دارم ازامشب زودبخوابم باهاش الان سردردوخواب داره میاسراغم موندم چکارکنم 

شدید

چرا اخه 

منم وقتایی ک مضطربم خوابم خراب میشه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
مرسی قلبم سعی میکنم فقط یچی اینک من خونه خودم نیستم عقدیم یع اتاق کوچیکه ک دسشوییش مشترکه فقط تلویز ...

خواهش میکنم گلم

اگر میبینی سختته،یهو اینکار رو نکن 

مثلا امروز ۲ ساعت بیشتر بیدار بمون بعد بخواب

فردا از دو ساعت امروز دو ساعت بیشتر بیدار بمون

چند روز طول میکشه ولی بهت فشار نمیاد و کم کم تنظیم میشی