2777
2789
عنوان

چطوری رابطه مو با رفیقم که پسره تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 60 پست
خداحافظی لازم نیست. طوری رفتار کن که هم محترمانه باشه و هم صمیمیت بینتون کمرنگ بشه.... مثلا بلافاصله ...

درسته ولی من از این حالتا خیلی داشتیم

مثلا شده یک هفته هم از هم بی خبر باشیم و درگیر کار و درس خودمون باشیم

شاید اگر دیر جوابشو بدم اصلا متوجه نشه چون همیشه همین کارو میکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والاحالا هرچیمن دیگه نمیتونم برای گذشته کاری کنم و بگم چرا باهاش آشنا شدمبرای آینده دنبال راه ...

الکی بهش بگو خاستگار داری، هی بگو باهاش میری بیرون میای که بیشتر باهاش آشنا شی. بعد بگو فلان تایم بهم زنگ نزن پیش اونم. خودش ببینه کسی اومده تو زندگیت میره دنبال یکی دیگه

درسته ولی من از این حالتا خیلی داشتیممثلا شده یک هفته هم از هم بی خبر باشیم و درگیر کار و درس خودمون ...

پس نگران نباش عزیزم، چه بهتر!

سعی کن زیاد چیزی یا کاری هم ازش نخواهی که بعدا منجر به عذاب وجدان و اینا باشه 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط بعدا پشیمون نشی بگی کاش فرصت رابطه عاشقانه بهش میدادم بنظرم کیس خوبیه الکی نپرونش احساس ایجاد میشه 

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
الان دیگه کارات باهاش تموم شده؟

یعنی چی؟ 

دو سال پیش در بدترین شرایط روحی بودم ایشون به من انگیزه داد پاشم

دوباره برم دانشگاه 

کار کنم

برای منم  عزیز بود و هست 

ولیییییی نمیتونم عاشقش باشم

من کلا نمیخوام با کسی وارد رابطه شم

معنی حرفتونو نمیفهمم 

مگه ازش سو استفاده کردم؟؟ 

من مگه میدونستم عاشقم میشه؟؟؟ 

چی بگم والاحالا هرچیمن دیگه نمیتونم برای گذشته کاری کنم و بگم چرا باهاش آشنا شدمبرای آینده دنبال راه ...

بله منم برای همون گفتم زودتر تموم کنید

از یه مشاور خوب کمک‌ بگیرید 

البته یه چیزی هم بگم، اگر پسر خوبیه یکم بیشتر به ازدواج باهاش فکر کنید

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
فقط بعدا پشیمون نشی بگی کاش فرصت رابطه عاشقانه بهش میدادم بنظرم کیس خوبیه الکی نپرونش احساس ایجاد می ...

مشکل از منه عزیزم 

من از هیشکی خوشم نمیاد

واقعا ایشون عالیه و اگر من شرایطم خوب بود شاید بهش فکر میکردم

من نمیخوام ایشونو اذیت کنم

بله منم برای همون گفتم زودتر تموم کنیداز یه مشاور خوب کمک‌ بگیرید البته یه چیزی هم بگم، اگر پسر خوبی ...

من اول باید برم پیش مشاور مشکلات خودمو حل کنم

شکاک بودن و پارانوئیدمو حل کنم بعد به یکی فک کنم

من اول باید برم پیش مشاور مشکلات خودمو حل کنمشکاک بودن و پارانوئیدمو حل کنم بعد به یکی فک کنم

شما مشکلتون اینه که بهشون حسی ندارید فقط؟ به هر حال اگر تفاهم‌دارید یکم بیشتر فکر کنید

تو تهران من یه مشاور خیلی خوب میشناسم

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
شما مشکلتون اینه که بهشون حسی ندارید فقط؟ به هر حال اگر تفاهم‌دارید یکم بیشتر فکر کنیدتو تهران من یه ...

راستشو بگم؟ 

من خیلی دوسش دارم و برامم خیلی عزیزه 

اصلا از هر پسری جز اون بدم میاد

من در گذشته ی ضربه ی بدی دیدم

نمیخوام دیگه وارد رابطه ی عاشقانه شم

میخوام تنها باشم

بمعنای واقعی نمیتونم عاشق کسی شم

شما مشکلتون اینه که بهشون حسی ندارید فقط؟ به هر حال اگر تفاهم‌دارید یکم بیشتر فکر کنیدتو تهران من یه ...

ما دوستای خیلی خوبی هستیم

من واقعا دوسش دارم

هیچ وقت منو اذیت نکرد 

بخدا قسم حتی یک بار هم حرف نامربوط نزد

همش محترم بود

همش باشعور بود

اما نمیدونم 

نمیتونم

دلم نمیخواد وارد رابطه ی عاشقانه شم و ضربه بخورم

آره حس عاشقانه ندارم 

تفاهم که خیلی داریم

همه چیزمون شبیه همه 

علاقمون، رفتارامون