2777
2789
عنوان

زنم حیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش فرصت بده ولی ببین چی براش کم گذاشتی که فکر خیانت ب سرش زده

اگه مرد هم خیانت کنه همین رو میگی؟؟میگی خانم یه جایی کم گذاشته؟؟

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

اگر راه داره ببخشیدش

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه

خیانت کار چه مرد چه زن درست بشو نیس متاسفانه....اما خانما همیشه تو اینحور مواقع چندین بار فرصت میدن به شوهراشون اما دلشون صاف نمیشه بخاطر بچه هاشون میبخشن

شمام بخاط بچه هاتون ببخشین بلکه خدا رحم کرد ایشون دیگه همچین اشتباهی نکردن انشاءالله 

اما اگه دوباره خیانت کرد بدون حرفی ودرگیری وفلان طلاق بگیرید بره با همونا فقط مراقب باشین هیچ کار اشتباهی نکنین فقط طلاق بدین بره تامام

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

جمع همه پیک می ها👏🏻

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....