2777
2789

بچه ها نیاید بگید بذارید بازی شونو کنند و فشار نیارید و فلان. نمیخوایم فشار بیاریم .

میخوایم از ظرفیت مغز استفاده کنیم میگن ۵۰ درصد مغز تا ۷ سالگی میشه استفاده کرد . بعد ی ارش هس ب ۱۸ زبون دنیا اشنایی داره فلان و هزار کار دیگه . مردم بچه هاشون اینجوری . بعد ب بچه های ما تازه تو مهد و پیش دبستانی تو ۶ سالگی میان مفاهیم بالا و پایین یاد میدن . خدایا اخه مگه بچه هامون خنگن. بالا و پایینو ک هر بچه ای تو دو سالگی بلده چرا اینجوری میکنید اخه؟

یه چیزایی مث آی مس اینا هرچی بلدید بگید مناسب سن ۳ و نیم سال اینا .

اینکه میگم قرار نیس فشار بیاریم ب این دلیل ک مثلا ای مس بازی و سرگرمی ریاَی برا سن ۳ تا ۷ سال هس سررررررگرمیه 

خب شما چیا بلدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید مقایسه کرد بچه های که شما میگید هوش خیلی خیلی بالایی دارن نمیدونم بچه اول ابتدایی دارید یا نه ولی بچه ها اول ابتدایی گیر میکنن واقعا سخته مگه فقط مفهوم بالا و پایین رو یاد میگیرن 

میگن ۵۰ درصد مغز تا ۷ سالگی؟ واسه همینه همه جای دنیا از ۶_۷ میرن مدرسه نه؟

برا همینه ک فقط  ژاپنیا  ک بدند محصولات شون رو کل دنیا فرا گرفته دارند از ۴ سالگی دارن بچه هاشونو میفرستند مدرسه 

نباید مقایسه کرد بچه های که شما میگید هوش خیلی خیلی بالایی دارن نمیدونم بچه اول ابتدایی دارید یا نه ...

نقایسه نمیکنم اونی ک من میگم ضریب هوشی ۱۵۰ داره. ک قطعا بچه های ما ندارن . اما بچه های ما قطعا صریب هوشی شون یک و دو هم ک نیس.

همون آرش اگه تو دو سالگی در معرض جدول مندلیف قدگرار نمیگرفت چجوری میخواست یاد بگیرتش؟

الا اینا جدولو گذاشتن براش یا دیده ک تو نسته تو دو سالگی حفظش کنه؟

ن فقط بالا پایینو یاد نمیدن چپ و راست و رنگا و فلان و بهمان .  اینا بد نیس کمه خیلی هم کمه

نقایسه نمیکنم اونی ک من میگم ضریب هوشی ۱۵۰ داره. ک قطعا بچه های ما ندارن . اما بچه های ما قطعا صریب ...

آرش اگر دو سالگی هم نمی‌دید چند سال بعد باز هم شکوفا میشد ، پسرم اول ابتدایی پدرم رو درآورده آنقدر که گیج میزنه و حواس پرته، گاهی چندبار توضیح میدم یادش میره