2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 19274 بازدید | 456 پست

خانم سخته دردناک میترسی از جدایی ولی فرار کن فراررررر این آدم قرار نیست درست بشه بلکه بدتر هم میشه سن اونا میره بالا اینم دیگ خونشون نیست اصن پوستت کندس تصور کن تو امور خانه داری بچه داری زندگی مادرش بخواد دخالت کنه شوهرتم اونو حمایت کنه دیوانه میشی در آخرم شما آدم درجه ۲ هستی با احترام درجه ۲ الان اگر اینکارو کردی ک کردی در غیر اینصورت ۱۰ ساله دیگ میفهمی با خودت چیکار کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا شاید بگید مادرشه حق داره گردنش واین حرفا ولی اگه بدونید چقد چندشن یا خودتون ویک لحظه جای من بذا ...

ببین یه مدت وقتی پیش همید سر یه تایم هایی خانواده ت خواهرت برادر بهت زنگ بزنن 

طولانی مکالمه کن همش قربون صدقه شون برو 

برا دوست من که این روش حواب داد

با این مرد ازدواج کردی بدبخت میشی اسی

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

هیچ مادری پسر خودشو تیغ نمیزنه تو شوهرت و بیشتر دوست داری یا مادرش؟ یعنی چی تیغ میزنه اون مادره یه ع ...

واقعا نظرت در مورد همه ی مادرا یکیه؟؟ مادری ک بچشو تو سطل زباله میندازه مادری ک روزی ده بار بچشو کتک میزنه و... اینا یکین هر کی زاییده مادر شده؟؟ هر مادری مقدس نیس

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
خسته شدم کلافه شدم از بس بش میگم مادر خدا من وبکشه واست خدا عمر من وبندازه سر عمرت....براش هر دقیقه ...

فکر نکن این اخلاق شوهرت تغییر میکنه. همیشه همینجور میمونه. حالا بعد ازدواج و بچه دار شدن شاید شاید ده درصد بهتر بشه.... تو باید این اخلاقش رو قبول کنی و باهاش بحث نکنی و کنار بیای... وگرنه هیچوقت نمینونی تغییرش بدی با بحث کردن هم اخلاقش بدتر میشه ... اگه این اخلاقش رو نمیتونی قبول کنی همین الان ازش جدا شو

خسته شدم کلافه شدم از بس بش میگم مادر خدا من وبکشه واست خدا عمر من وبندازه سر عمرت....براش هر دقیقه ...

تروخدا به مادر کسی کار نداشته باشید طوری که ما زن ها مادرمون رو دوست داریم اقایون هم مادراشون رو دوست دارن .

اتفاقا میگن هر مردیکه مادرش رو دوستداشته باشه و احترام به مادرش بزاره صد درصد برای خانومش هم همینطوره .

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست

وای چرا اینکاری میکنید خب مادرشه زنگ بزنه مگه از شما کم میشه؟شمام ی روزی پسر دار میشید وقتی ازدواج کرد دیگه زنگ نزنه بهتون؟حالا خود خانما بیستو چهار ساعت گوشی دستشونه دارن با مادر و خاهر خودشون حرف میزنن به مردا ک میرسه کار بدیه😃

نه خب مسئله فقط بابای بدبخت من نیست من که هر بلایی بگی بخاطر این سر خانوادم آوردم ولی خب خودمم شاید ...

شوهرتون با پول شما دماغ عمل کرد ؟

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

من خواهر شوهرم این مدلی بود...کثافت دم به دقه زنگ میزدبه شوهرم...دوران عقدمو به گند کشید...خدایی عمرم تموم شد تا درستش کنم....الانم فقط در حد سلام باهاش میحرفم...خدایی سخته...باید اعصاب فولادین داشته باشی...اما خب من شوهرم اخلاقش خیلی خوبه ارزشش رو داشت بخاطرش تحمل کنم...زندگیمون هر دوروزه ش به خاطر این خواهر احمقش دعوا بود....الان چند ماهیه گورشو گم کرده ارامش زندگیم بیشترشده 

شوهرم منم بچه ننه است اگه فکر میکنی درست میشه سخت در اشتباهی، ماکه ۸ ساله همه دعواهامون سر مادرشه و بیچارمون کرده 

اگه میخوای فکری کنی الان که عقدی یکاری کن مشاوره برو خودت حتما اونم نیومد خودت برو ، بچه ننه بودن درست نمیشه و خیلی واقعا سخته 

مادر به فدات پسر نازم😍🥰😘🤱