2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 16756 بازدید | 442 پست

مرد مادردوست درست بشو نیست

اولین باری که ماردشوهرم منو دعوا کرد و فحش های رکیک داد

وقتی برای همسرم تعریف کردم 

گریه کرد و گفت تو جواب مادرم رو دادی 

خیلی شوکه شدم و دیگه هرگز دلم با همسرم صاف نشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته شدم کلافه شدم از بس بش میگم مادر خدا من وبکشه واست خدا عمر من وبندازه سر عمرت....براش هر دقیقه ...

تا عقدی یه فکری بکن  منم شرایط تورو دارم ولی با یه بچه اگه بچه نداشتم نمیموندم شوهر من وابسته ی خواهراشم هست علاوه بر مادر حالا بگیم مادر بحثش جداست

به جهنم روت نمیشه امثال تو لیاقتشون همیشه پشت بودنه.جای زن کنار شوهرشه مادرای بی تربیتشون اگه شعور د ...

فقط در این مورد اگه بخوام بگم، واقعا باید خود اون مادر فهمش برسه که جای زن پیش شوهرشه. من چند دفعه چه با خواهرشوهر و چه با مادرشوهرم میخواستیم بیرون بریم، خودم تعارف کردم برن جلو بشینن، اما هیچوقت اینکارو نکردن. 

طلاقتو الان بگیر و تمام

ببین من آینده توام

با درد بی درمان بی عجز با ناتوانی

حالا من در اثر این فشارهای روانی بیمار شدم سلامتیمو از دست دادم اون شده برنده من شدم بازنده

خواهرانه می گم خودتو سلامتیتو نجات بده

عزیزم ما چ بخواییم چ نخواهیم  

اولین عشق هر پسری مادرشه پسرا وابسته ترین هستن ب مادرشون  هر چقدر هم هارت و پورت کنن  از درون بدون مادر ضعیف ترینن

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

این خیلی من واذیت می‌کنه احتمالا فهمیده من رو مامانش حساسم عمدا هی میگه من ومامانم عاشق همیم بدون هم ...

عزیزم همه بهت میگن بعدا خوب میشه اما نمیشه. فقط مخفیانه براش پول میزنه و هی میره یواشکی سر میزنه و ...

خیلی مشکل بزرگیه. داماد ما هم همینجوره و مشاور رفتیم پیشنهاد جدایی داد .

یه سر برو پیش مشاور شاید راهکار بهتری داد

اما این وابستگی هرگز درست نمیشه اون ۳۰ سال با مادرش زندگی کرده و بچه ننه و وابستست

از الان ب فکر زندگیت باش اون فقط چشمش مادرشو میبینه.

پسره هم بخواد درست بشه مادره نمیزاره . اون خودشو ملکه ی ذهن و قلب پسرش کرده

بدجور ب مشکل میخوری تو زندگی

حتما مشاور برو و هرچی گفت انجام بده 

چشم به راه...
آخه اونا به هیچ دردیشم نخوردن هیچ وقت این من بودم که طلاها خونه بابامو فروختم دادم بش خورد وام ازدوا ...

وای توروخدا دیگه از این اشتباها نکن

تو خیلی زندگیت شبیه منه

توروخدا دیگه از خودت و خانوادت براش مایه نذار

بشو یکی لنگه ی خودش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚