2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 14519 بازدید | 422 پست
میفهممالبته بیچاره ها از حقارت و کمبودشونه وگرنه آدم نرمال که اینطوری رفتار نمیکنه من بخشیدمش ....شم ...

شوهرم بخاطر مادرش تو گوش من زد

با کل خانوادم قطع ارتباط کرد

واقعا چرااااا وقتی بند نافشون هنووووز بهم وصله زن میگیرن ک خون دخترمردمو بکنن تو شیشه

خیییلییی شدید مادرش دخالتگر و فتنه اس

از وقتی باهاش قطع رابطه کردم به آرامش رسیدم

دنبالم نیا اسیرم میشی  
این خیلی من واذیت می‌کنه احتمالا فهمیده من رو مامانش حساسم عمدا هی میگه من ومامانم عاشق همیم بدون هم ...

عاشق مامانشه طلاق بگیر بذار شبم بره بغل مامانش بخوابه اعصابتو‌از سر راه اوردی؟ تو عقد همه ذوق زنشونو دارن این اینجوره چند سال دیگه میخواد چی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم بخاطر مادرش تو گوش من زدبا کل خانوادم قطع ارتباط کردواقعا چرااااا وقتی بند نافشون هنووووز بهم ...

درکتون میکنم 

ولی چاره نیست 

یا باید مادره بمیره 

یا خود مرد عاقل بشه 

واقعا جای تاسفه ....

شوهر من فقط بابا بابا می‌کنه 

خیلی بچه بابایی هست ، اولویت اول دوم سوم باباشه ..منم خسته شدم واقعا

زندگیم تحت سلطه باباشه ، الهی شر باباش ب خودش برگرده.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وقتی درباره مامانش حرف میزنه محل نزار واکنش نشون نده اصلا توجه نکن که فکر کنه مهمه برات این به مرور ...

شوهر من ده ساله درست نشد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خسته شدم کلافه شدم از بس بش میگم مادر خدا من وبکشه واست خدا عمر من وبندازه سر عمرت....براش هر دقیقه ...

شوهر منم همینه ، دیگه کمتر اومدم درست نمیشن باید ساخت 

یعنی دیدی وقتی دعوتم میکنن میگن بیا مهمونی انگار دقیقا رو به جهنم میرم حاضرم بکشنم ولی سمت خونشون نر ...

من بعضی دعوت کردنی هاشون نمیرم ، مغذبم اونجا ، پدر شوهرم زندگیمون تحت سلطه اش هست ، بیزارم ازش ..

شوهرم یکسر دنبال کمک ب پدرشه ، همش پیش باباش

هیچ وقت تو زندگیشون به درد شوهرم نخوردن براش هیچ کاری نکردن همیشه دوشیدنش پولاشو هی ازش گرفتن این از ...

نفرین نکن ب خودت برنگرده ..

منم خیر ندیدم ازشون ، شوهرم هم خیر ندید ، از بچگی براشون کار کرد ، باباش هیچ پس اندازی برا تک پسرش جمع نکرد ، تازه باباش طلبکار هم هست 

ما خونه خریدیم یا ماشین باباش داشت دق میکرد از حسادت و قهر کرد . ذره ای هم کمک نکرده بود .

یعنی تو بگی ذره ای به حرف من گوش نمیده هرچی که خانوادش براش تصمیم بگیرن

شوهر منم گوش ب فرمان باباش، ب حرف من گوش نمیده ، بارها قرار گذاشتیم بیرون بریم ،یهو باباش زنگ زده بیا کمک من ، بیرون رفتن یا کارای ما کنسل شده 

خدا نسازه برا پدرش

آره دیگه بعضی وقتا آدم دلش از سنگ میشه پا رو همه چیز میذاری

عادت کن ، رهاشون کن ، ب خدا خودت راحت تری 

من کنار اومدم