2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 10502 بازدید | 396 پست

اسی یه چند روز خودتو نمایشی بزن مریضی

وقتی کنار همسرتی مامانت مدام زنگ بزنه که حالت خوبه وفلان یه ربعی با هم صحبت کنین

دوباره یه ساعت بعدش مامانت زنگ بزنه باز حالتو بپرسه

بگو از وقتی مریض شدم مامانم نگران شده

بعد که مادر شوهرت زنگ زد وصحبتشون تموم شد  به مامانت پیام بده زنگت بزنه

به همسرت بگو اینطور که نمیشه یا خانواده تو زنگ میزنن یا خانواده من اصلا فرصت نمیشه با هم حرف بزنیم

بیا یه قراری بزاریم وقتی پیش همیم جواب تلفن هیچ کس رو ندیم با هم باشیم 

به احتمال زیاد قبول نکنه همسرت

ولی یه امتحانی بکن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داماد هیچوقت قدردان نیست و نخواهد بود ،چون اگه خوب بود خانواده ی خوبی هم داشت که حمایتش کنن و نیازی ...

تا جایی که من متوجه شدم و از زبون چندتا روانشناس هم شنیدم، کمک مالی خانواده زن به داماد،مخصوصا اگر داماد خودش ندار باشه و مخصوصا اگر زنش این کمکهارو به زبون بیاره و منت بذاره،مساویه با خورد شدن مرد! میگن یکی از جاهایی که مرد خیلی خورد میشه و احساس حقارت میکنه اینجاست! مردها خیلی دوست دارن وجهشون پیش خانواده زنشون حفظ بشه و این دقیقا وجهشون رو خراب میکنه! خداروشکر ما دامادای خوبی داریم! من خودم یکی دو جا گند زدم از این لحاظ و با چشمای خودم دیدم شوهرم که همیشه حرمت خانوادم رو نگه میداره،نسبت بهشون گارد گرفت بعد از گند زدن من! از اون به بعد حواسم هست! زیر فشار مالی له بشیم دوس نداره از خانوادم پول قرض بگیرم!

من اولین بار سر قضیه طلاق دخترخالم این موضوع رو فهمیدم که مشاوره به دختر خالم گفته بود هم تو هم خانوادت خوردش کردین بعد انتظار داشتی تشکر هم بکنه! بماند که دخترخاله من خیییییلی منت میذاشت

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

اسی یه چند روز خودتو نمایشی بزن مریضیوقتی کنار همسرتی مامانت مدام زنگ بزنه که حالت خوبه وفلان یه ربع ...

مشکل فقط مادرش نیست همش به خانوادش برادرزاده خواهرزاده هاش محبت بی جا می‌کنه لباسایی که من یادگاری براش خریدم همه رو بخشیده به اونا ....یک ساعت برادرزاده بیریختشو میگیره بغل ماچ می‌کنه دوهزاااااااار بوس خیلی رفتاراش چندشه بخدا منم خواهر زاده دارم ولی اینجوری نمیکنم دیگه

من میگم به فکر جداییم تو میگی بچه دار

عزیزم اگر ادامه بدی با این آدم تا سالهای سال کل روحو روانتو باید بزاری.همسر شما شکاکه، پر از عقده بچگی و و خام و بسیار ناپخته، با این آدم زندگی خیلی سخته. وقتی خانواده خوبی داری و. میپذیرن شما رو الان جدی فکر کنی به زندگیت بهتره تا بعدها که کلی هزینه بدی برای این آدم و باز طلاق. همسر من تا حد زیادی وابسته بود و اما واقعا خانواده اش دوستش داشتن و دادن و انسان سالمی هست و هیچ عقده ایی نداره ، اما همون وابستگی‌ها تا چند سال اذیت بودم تا با عشقی که بینمون بود و پخته تر شدنش بهتر شد. همسرت دقیقا داره کمبودها و عقده هاشو روی شما خالی میکنه. هرگز با این شرایط باهاش زیر یک سقف نرو عزیزم . 

والا هیچی ام از مامانش بعید نیست البته من شنیدم از همسایه هاشون باباش آدم کثیفیه

دوست بودید باهم چرا با چنین خانواده ای وصلت کردی؟عقد برای آشنایی هست نترس میبینی عذابت میده تمومش کن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

عزیزم اگر ادامه بدی با این آدم تا سالهای سال کل روحو روانتو باید بزاری.همسر شما شکاکه، پر از عقده بچ ...

آره بخدا خیلی عقده ایه خواهرم روز اول تا دیدش گفت این خیلی عقده ایه از لحن حرفاش فهمید

عزیزم تو معلومه ازت چقد باشعور وکمالاتی بقران این انتظارات بیجا حال آدم وخراب می‌کنه خب فردا مثلا من ...

عزمزمه من برای اون خانمی که اصرار داره عروس بیچاره بره پشت جواب دادم ، من کاملا به شما حق دادم . متن رو کامل بخونید.