2777
2789

بچم بعضی وختا بعد شیر خوردن آروغ میزنن بعضی وختا نمیزنه

چیکار کنم همیشه بعد شیر آروغ بزنه؟؟

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من همیشه نمیزد ولی من بعد شیر چند دقیقه تو بغلم رو شونم‌نگه میداشتم بعضی وقتا میزد نمیزد هم‌دیگه ...

بعضی وختا ک نمیزنه میزارم سرجاش بالا میاره

یا کلی دل درد میشه بعدش بالا میارع

اخه بعدش دل درد میگیره و بالا میاره

بالا آوردن هم تا حدی طبیعی

اگر شیر تازه بالا میاره یعنی اضافه شییری هست ک خورده

اگر دلمه دلمه ست شیرش ؛ بنظر رفلاکسه که بازم جای نگرانی نیست باید ببری دکتر راهنمای میکنه

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

اینکه بچه گاهی بعد از شیر خوردن آروغ بزنه و گاهی نه، طبیعیه. اما آروغ زدن به بچه کمک می‌کنه هوای اضافه‌ای که هنگام شیر خوردن قورت داده، خارج بشه و احساس راحت‌تری داشته باشه. اگر می‌خوای همیشه بعد از شیر آروغ بزنه، می‌تونی این کارها رو امتحان کنی:

1. حالت درست نگه داشتن بچه:
بعد از شیر خوردن، بچه رو به صورت عمودی روی شونه‌ت بگیر و آروم پشتش رو بمال یا ضربه‌های خیلی نرم بزنی. این کار کمک می‌کنه حباب‌های هوا بالا بیان.

2. نیمه‌نشسته شیر دادن:
سعی کن هنگام شیر دادن، سر بچه بالاتر از بدنش باشه. این حالت کمک می‌کنه هوا کمتر قورت بده.

3. استفاده از روش‌های مختلف آروغ گرفتن:
اگر روی شونه گرفتن جواب نمی‌ده، می‌تونی بچه رو روی پاهای خودت بنشونی و با یک دست سینه و چونه‌ش رو نگه داری، بعد پشتش رو بمالی. یا روی شکمش بخوابونی و پشتش رو ماساژ بدی.

4. صبور باش:
گاهی ممکنه چند دقیقه طول بکشه تا آروغ بزنه. اگه بعد از چند دقیقه آروغ نزد و به نظر آروم میاد، نگران نباش. ممکنه اصلاً هوای زیادی قورت نداده باشه.

نکته مهم:
اگه بچه بعد از شیر خوردن بی‌قراری می‌کنه یا شکمش باد کرده، ممکنه هوای زیادی قورت داده باشه و نیاز بیشتری به آروغ زدن داشته باشه. در غیر این صورت، گاهی نزدن آروغ مشکلی ایجاد نمی‌کنه.

۴۰ دقیقه زیاده ها دور از جون پدر بچه درمیاد پشتش درد میگیره خوابشم کلا میپره ولی باید تلاش کرد که بز ...

میگم من ی ساعت پیش بهش شیر داده بودم بزارم خودش بیدار بشه یا بیدارش کنم شیر بدم؟

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :اینکه بچه گاهی بعد از شیر خوردن آروغ بزنه و گاهی نه، طبیعیه. اما آروغ زدن ب ...

ممنونم عزیزدلم

آره بعضی وختا ک نمیزنه انقد جیغو داد میکنه