2777
2789
عنوان

شب بیمارستانتون چند سیسی به بچه شیر خشک دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 30 پست
چرا رفت ان ای سیو؟بعدش شیر خشکی شد؟

چون زود ب دنیا اومد ۱۲ روز رفت ان ای سیو 

ارع دیگه ماه اول شیر خودم خورد دیگه بعدش شیر خشک خورد کلااا

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
چون زود ب دنیا اومد ۱۲ روز رفت ان ای سیو ارع دیگه ماه اول شیر خودم خورد دیگه بعدش شیر خشک خورد کلااا

الان چند وقتشه؟ چقد سختی کشیدی

منم دخترم اوکی‌بود

پسذم رفت ان ای سیو

جیگرم خون شد چقد دست پاش سوراخ کردن گشنگی‌ کشید خدایا خیلی سخته بدون بچه ترخیص شدن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاللهمن شیر ندارم همش گشنست شیر خشکم نمیخوره ی بند گریه میکنه

قدم نو رسیده مبارک ..ببین منم مثل شما دیر شیرم اومد سینت یکم بمال و این که کامپوت آناناس بخور تاثیر داره رو شیر ‌‌..شما تازه زایمان کردی لطفا برای مشکلاتم دعا کن حل بشن مرسی 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
الان چند وقتشه؟ چقد سختی کشیدیمنم دخترم اوکی‌بودپسذم رفت ان ای سیوجیگرم خون شد چقد دست پاش سوراخ کرد ...

۹ ماهشه عزیزم 

عامو اینکه چیزی نبود 

بعد مرخص شدن از بیمارستان من سزارین بودم و خودم شب اول مرخص شدم بچه دوازده شب موند دیگه منم میموندم ان ای سیو شبانه روز فقط برا شستن زخمم میرفتم خونه و سریع بر میگشتم خلاصع بعد دوازده روز مرخص شدیم من دو روز بعذش ابله گرفتم و تا ۲۱ روز اصلا بچه بغل نکردم از ترس سمت بچه نرفتم بعد ۲۱ روز بچه سرما خورد هفت روز بستری بود چه زجری ک نکشید بچم الهی بمیرم براش بعد دوباره ده روز خوب شده بود ک باز سرما خورد🥹🥹

خیلی اذیت شد طفلک بچم 

۹ ماهشه عزیزم عامو اینکه چیزی نبود بعد مرخص شدن از بیمارستان من سزارین بودم و خودم شب اول مرخص شدم ب ...

الان خوب و سلامته؟ برای سرماخوردگی هم ان ای سیو بستری میکنن؟

خدا حفظش کنه زیر سایه پدر مادر

هیچ بچه ای رنگ مریضی بیمارستان نبینه

الان چند وقتشه؟ چقد سختی کشیدیمنم دخترم اوکی‌بودپسذم رفت ان ای سیوجیگرم خون شد چقد دست پاش سوراخ کرد ...

اره واقعا خیلی خیلی سختههه 😭😭😭

بچه منکه برا سرما خوردگی بیمارستان دوبار از نخاعش نمونه گرفتن ک ببینن عفونت ب خونش زده یا نه خیلی اذیت شد😭😭😭

بعش فکر میکنم میگم همین یدونه بسه دیگه بچه نمیارم اصلا اصلا 

الان خوب و سلامته؟ برای سرماخوردگی هم ان ای سیو بستری میکنن؟خدا حفظش کنه زیر سایه پدر مادرهیچ بچه ای ...

ارعههه خداروشکر خوبه 

نه عزیزم بستزیش کردن بخش اطفال خیلی سخت بود🥲🥲🥲🥲خدااا نیارهههه 

دیگه از یکماهه بزرگ تر باشه میره بخش اطفال

اره واقعا خیلی خیلی سختههه 😭😭😭بچه منکه برا سرما خوردگی بیمارستان دوبار از نخاعش نمونه گرفتن ک ببی ...

بچه ت بزرگ میشه سلامت و صحیح تو هم این روزا یادت میره و میری سراغ دومی😀 اینو از من داشته باش

الان خوب و سلامته؟ برای سرماخوردگی هم ان ای سیو بستری میکنن؟خدا حفظش کنه زیر سایه پدر مادرهیچ بچه ای ...

قربونت برم عزیزم ممنون همچنین گل پسر و دختر خانوم خودت

بچه ت بزرگ میشه سلامت و صحیح تو هم این روزا یادت میره و میری سراغ دومی😀 اینو از من داشته باش

وااای بخداااا میگم ک محالههه خیلی سختی کشیدم هم خودم هم بچم خیلی روزای بدی بود ولی خداروشکر گذشتااااا

تخمل کن دو قطره ش‌هم کافیهشیر آغوزهتا فردا هم روون میشه بیخود شیر خشک ندی دیگه سینتم نمیگیره

مهم نیست بهرحال شیر خشک باید بدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو برای امشب‌ پودر گالاکتومید از داروخانه بگیرن با شیر قاطی‌کن بخور فردا شیرت زیاده

الان به دکترم میگم چون حساسیت دارویی دارم 

ممنون گفتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهم نیست بهرحال شیر خشک باید بدم

جوگیر‌ نشو

شیر خشک‌ بدی یه سره مریضه با یه با سرما میخوره

نصف شب با سختی باید شیرخشک درست کنی

مملکتمون یه جنگ بشه شیرخشک‌ پیدا نمیشه

جزیان شیر خشکای مسموم هم که یادت نرفته؟

شیر خودتو بده

جوگیر‌ نشوشیر خشک‌ بدی یه سره مریضه با یه با سرما میخورهنصف شب با سختی باید شیرخشک درست کنیمملکتمون ...

جو‌گیر چیه😄

من باید دارو مصرف کنم بخاطر ی مسئله ای بخاطر همین دو سه هفته یک ماه نهایت بیشتر شیر نمیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40