2777
2789
عنوان

بعد از ده سال رفتم آرایشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 120 پست
چطورعادتش دادی؟

اولش جنگ کردم خودم اسیب دیدم ، بعد بچه دار شدم کلا همه چیز یادم رفت بعد هی مینداختم گردن شوهرم  بعد کم‌کم‌ تصمیم گرفتم خودم  مراقب خودم‌باشم و به کودک‌درونم توجه کنم  همه چیزی کم کم درست شد‌و نرمال شد الان برم  ارایشگاه ده میلیون خرج‌کنم نمیگه چرا‌ ولی خودم ارزش رو‌تو‌اون نمیبینم ولی بهترین کرمپودر رو‌میزنم‌ریمل‌دومیلیونی میزنم مراقب هیکلم‌ هستم همیشه قرص‌اهن میخورم ادمی که ولی ارایشگاه نمیرم حتی ناخن هامم برداشتم  رسیدگی‌به خودت می‌تونه به روشن های مختلف ‌و‌کم‌کم‌شروع‌بشه اول هم از خودت ضد افتاب‌میزنم امکان نداره با ارایش بخوابم‌ اینارو‌که مرد نبایذ بکنه برای من خودم بایذ انجام بدم  اول خودت ارزش بده بعد انتظار داشته باش طرف راحت برات هرینه کنه 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
من احساس کم ارزشی کارمو بار ها درک کردم چون قناعت کردم اما هیچوقت شوهرم برام تو چیزی تلافی نکرد..به ...

دقیقاشوهرمنم همینه

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خدایی کلمه آخر و خیلی خوب گفتی..

فکر‌نکندفقط شوهرت مقصره خودت هم بودی و‌به زنانگیت توجه نکردی پس وقتی بچه ذاری با ملایمت رفتار کن بچه گناه داره همه میگن اره خوب کردی بزن دهنشو جر بده اما بنظر‌من اول بایذ خودت حس‌خوب بگیزی همون حس‌خوبو‌به شوهرتم بدی مه با عشق نگاهت کنه و‌ازت تعریف کنه نکه خشمگین باشه من شوهرم‌ جز‌ بد قلق ترین ها بود‌اما‌ هیچ‌ادمی‌نیست که دتغییر نکنه مگه مشکل روان‌پریشی‌ داشته باشه

دقیقاشوهرمنم همینه

الان تازه دارم جابجامیشم بهش گفتم سروسامان بگیریم هم باشگاه میخوام برم هم درس بخونم میدونم ن نمیگه ولی بهونه های بنی اسرائیلی میاره جوری دیگه اعصابموخردمیکنه ولی مهم نیست بالاخره بایداین روش یجاتموم شه

من احساس کم ارزشی کارمو بار ها درک کردم چون قناعت کردم اما هیچوقت شوهرم برام تو چیزی تلافی نکرد..به ...

خودت از اول بد بار اوردی خودت هم درحق خودت جفا کردی مطمینم‌اگز‌پول ذستت بوده خودت هم برای خودت خرج‌نکردی بخشی از این مسولیت به عهده خودته دنبال مقصر نباش و مطمین‌باش الان‌کم‌مم‌شروع کنی سال ذیکع این موقع شوهرت یجوری‌تغییر کرده انگاز‌همون ادم‌نیست البته اول‌خودت بایذ تغییر‌کنی

الان تازه دارم جابجامیشم بهش گفتم سروسامان بگیریم هم باشگاه میخوام برم هم درس بخونم میدونم ن نمیگه و ...

چرا میگی‌ که شوکه بشه یکی‌ یکی‌سر‌وقت برو‌انجام‌بده از باشگاه ارزون شروع‌کن 

ولی استارتر اهمیت به خودت و رسیدن به خودت فقط آرایشگاه و رنگ نیست

قشنگ و خوشگل برو آزمایش بده ببین ویتامین چربی آهن چیت کمه چیت زیاده چیت خوبه... 

به هیچ عنوان پولتو تو پیجای لوازم آرایشی دور نریز که با انداختن پول تو آشغالی فرقی نداره

یه دکتر پوست خوب وقت بگیر برو پیشش و ازش روتین پوستی بگیر و حتما ازش بخواه دقیق بگه چی بگیری چه مارکی و چه نوعی... 

لوازم آرایشی فیک اصلا استفاده نکن

بهترین لوازم آرایش، لوازم آرایشی از برندای ایرانیه

البته مارکای خوب، نه نفیس و اینا

خلاصه ورزش هم اگه نمیکنی بکن بیشتر از اینکه رو حال جسمیت تاثیر بزاره رو حال روحیت تاثیر میزارههه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چرا میگی‌ که شوکه بشه یکی‌ یکی‌سر‌وقت برو‌انجام‌بده از باشگاه ارزون شروع‌کن

اخه یدفعه میگم میگه فعلاوقتش نیست هروقت وقتش بودبهت میگم زودترمیگم ک بعدااینطورنگه

اخه یدفعه میگم میگه فعلاوقتش نیست هروقت وقتش بودبهت میگم زودترمیگم ک بعدااینطورنگه

من اینجور موقع ها ناراحت میشم‌و‌ناراحتیم رو‌ابراژ میکنم‌مه هیچ‌ارزشی برای حرف‌من قایل نیستی تا بالاخزه مجبور بشه ذل منو بذست بیاره

من اینجور موقع ها ناراحت میشم‌و‌ناراحتیم رو‌ابراژ میکنم‌مه هیچ‌ارزشی برای حرف‌من قایل نیستی تا بالاخ ...

شوهرمن یجوریه باناراحتی بگم جیگرموخون میکنه