2777
2789
عنوان

بعد از ده سال رفتم آرایشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 120 پست
منه مثل تو نمیرم آرایشگاه! اونوقت شوهرم قرو فرش زیاده هر ما برا خودش میره صورت شمع و بند میندازه ابر ...

حتما تو هم برو چطور اون بره تو نری تو مگه چیت کمتره بهونه اورد بگو منم مثل بقیه به خودم رسیدم

غلط کرده پررو‌ بشهباید بفهمه زنش به خودش اهمیت میده تا براش ارزش قایل بشهنه اینکه باز ارایشگاه هم ب ...

حرفتون درسته ،نصف زندگی ‌حق یه زنه اما کینه و‌دلخوری بوحود اوردن نمیزاره ادم‌اون هرینه بهش بچسبه بایذ قلق طرفو‌پیدا کنی‌حتی دعوا و‌بخث‌هم‌پیش ییاد  باید دفاع کنی ولی راست راست تو صورت طرف بگی‌ خزج‌نکنم ارزش ندارم‌طرف رو‌ وارد یه جنگ‌میکنیدکه اخرش‌خودت خسته میشی چون مردا رو‌با‌زور‌نمیشه ازشون احساس خوب گرفت

برسه روزی که منم تیکر بزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :به نظرم کارت خیلی درست بوده! ده سال قناعت کردی، همه کارهات رو خودت انجام دا ...

عاشقتم که نظر چت جی پی تی رو هم میگی ❤😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کار خوبی کردی فقط یه چندتا ایراد جزئی داشتی که درست میکنی از این به بعدحالا دفعه اولت بود عادیه مستق ...

یکم حوصله میخواد که به شوهرم بفهمونم این چیزا رو.‌یکم دیر فهمه ... فقط میگه برام خرج نتراش

حرفتون درسته ،نصف زندگی ‌حق یه زنه اما کینه و‌دلخوری بوحود اوردن نمیزاره ادم‌اون هرینه بهش بچسبه بای ...

قلق همینه

مرد بدونه وظیفشه یه پولی‌ باید بده زن هم دلش خواست اون پولو آتیش بزنه

مردی که ببینه زن به خودش میرسه بیشتر عزت احترامش میکنه تا اینکه اینجوری با این حرفا خودش تحقیر کنه

بگه جوون بمونم بخاطرت؟ خب بالاخره پیر میشه باید بره دنبال زن جوون؟ خودش پیر نمیشه

این حرفا چیه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

منم موها خودم خرماییه😁مبارکت باشه گلم

برام خیلی تکراری شده بود.. خیییییییییییلی تکراری 

بعد چون سفید و بورم

به نظرم این بهترین کاری بود که می‌تونستم برا خودم بکنم که تغییر کنم..

یه هو چند سال جوان تر شدم انگار‌‌تو آرایشگاه همه میگفتن بهم میاد..

مثلاً چیا بگم..فردا

حالا این سری که گذشت اگز‌باهاش تند حرف زدی یا بیداحترامی کردی سری بعد با ملایمت بیشتری انجام بده بعد مزار جمع بشه یبار برو ناخن یبار برو‌مو‌رنگ کن یبار‌برو‌کوتاه من هرماه برو‌اولش خرش کن کم‌کم خودش عادت میکنه من شوهرم پول میداد جونش درمیومد الان بگم اینقذ بده داشتع باشه محاله نده ملایمت رو‌فراموش‌نکن حس مردانگی بده که خودت زهرمارت نشه

یکم حوصله میخواد که به شوهرم بفهمونم این چیزا رو.‌یکم دیر فهمه ... فقط میگه برام خرج نتراش

بالاخره دیر فهم یا زود فهم مهم اینه بفهمه

هرجور که خودت بهتر میدونی بهش بفهمون

قانعشم کن که آدمیزاد بالاخره خرج داره مخصوصا زن جماعت

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اون برای کی اینکار ها رو میکنه؟ فکر نکنم برای خانمی که به خودش نمیرسه اینکار ها رو کنه. محاله ممکنه. ...

اونکه هی از دوران نامزدی خیانتکار بود

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
برام خیلی تکراری شده بود.. خیییییییییییلی تکراری بعد چون سفید و بورمبه نظرم این بهترین کاری بود که م ...

مبارکت باشه سعی کن هر وقت بخودت میرسی تو‌روابط زنا شوییت مهربونتر و‌گرم‌تر باشی تا شوهرت دلگرم بشه تو‌خلوتت از تاثیر رسیدگی‌به خودن بیشتز بگو‌نه با داد و‌بیداد

حالا این سری که گذشت اگز‌باهاش تند حرف زدی یا بیداحترامی کردی سری بعد با ملایمت بیشتری انجام بده بعد ...

چطورعادتش دادی؟

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد