2777
2789
عنوان

بعد از ده سال رفتم آرایشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 120 پست
منه مثل تو نمیرم آرایشگاه! اونوقت شوهرم قرو فرش زیاده هر ما برا خودش میره صورت شمع و بند میندازه ابر ...

حتما تو هم برای کارهای ساده ات برو‌.. مگه آدم چقدر می‌تونه زندگی کنه و ازین کارا کنه

اوایل شوهرم خسیس بود..کلا پول نمیداد..بعدا هم فکر میکردم اینجوری براش جذاب ترم ..که خرج ندارم

خب ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس 

نمیگم ولخرجی کن ولی چند ماه یکبار هم برای حال خودت هم شوهرت لازمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار خوبی کردی فقط یه چندتا ایراد جزئی داشتی که درست میکنی از این به بعد

حالا دفعه اولت بود عادیه مستقیم پول آرایشگاهتو ازش بخوای ولی از این به بعد تو ازش مقداری ماهانه بگیر نه خلی کم بگیر نه خیلی زیاد

بعد با ماهانت برو آرایشگاه و لباسی که دیدی و خوشت اومد بخر و فقط نتیجه شو نشون شوهرت بده اونم قطعا خوشش میاد

بعدش کم کم آرایشگاه رفتنی جای بهتر برو البته تا جایی که یه جای مناسب و با کار خوب و قیمت معقول پیدا کنی نمیگم حتما بالاشهرر برو آرایشگاه.. 

همین دیگه، بعد یه مدت که واسه شوهرتم عادی شد هزینه یه کاریو بهش بگو بعد تعجب کرد بگو قیمتا همینه دیگه دوباره بعد چند وقت یهو هزینه یه چیز دیگه رو بگو... 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

راستش بگم یکم عذاب وجدان گرفته منوچون نمی‌رم آرایش گا اولش که قیمت گفت خیلی شوکه شدم

چرا شوکه شدی؟ خواهرم هفته ی پیش رنگ زد شد سه تومن   من رفتم واسه میکاپ شد ۴ تومن   بنظرم خیلی خوب واسه ات حساب کرده

منه مثل تو نمیرم آرایشگاه! اونوقت شوهرم قرو فرش زیاده هر ما برا خودش میره صورت شمع و بند میندازه ابر ...

اون برای کی اینکار ها رو میکنه؟ فکر نکنم برای خانمی که به خودش نمیرسه اینکار ها رو کنه. محاله ممکنه. 

به خودت برس لطفااا

خب ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس نمیگم ولخرجی کن ولی چند ماه یکبار هم برای حال خودت هم شوهرت لازمه

می‌خوام قبل عید هم برم آرایشگاه .. باور می‌کنی حتی نمی‌دونم اون موقعی برم چکار... ولی احساس میکنم عقب موندم از همه..چون من هیچ وقت قبل عید نرفتم آرایش گاه به خودم برسم