2777
2789

اینکه پسر با مادرش چطور رفتار می‌کنه خیلی مهمه خیلی...

و اینکه پدر شوهرتون با مادر شوهرتون چطور رفتار کرده تو زندگی و می‌کنه ...

دقیقا رفتاری که شوهرم با مادرش داشت و رفتاری که پدر شوهرم با مادر شوهرم داشته رو الان همسرم با من داره!!

اینو تو اطرافیانم خیلی دیدم خیلی و خودمم تجربه کردم 

کلا خانواده طرف خیلی مهمه و رفتار طرف با خانوادش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مهمه. الان با پسری هستم ک خیلی خوش اخلاقه خیلی احترام میذاره دقیقا شبیه پدرش. ولی پول ندارن🥲🥲 ...

اگه عرضه داره کار می‌کنه و عاشقته خوبه میشه زندگی بسازید فقط هواست باشه خانوادش خوب باشن

مورد داشتیم مرد عاشق زنش بود با زنش با عشق محبت حرف میزد رفتار میکرد اما زن نسبت به مرد خشن بد برخورد میکرد افتضاح بود 

بعد پسرشون شکل پدرش شد عاشقونه با نامزدش برخورد میکرد نامزدش خشن بود نسبت بهش نامزدیش بهم رد بعد سالها پسر تونست ناخودآگاهش تغییر بده روی خودش کار کنه دختر خوب خوش خلق عاشق جذب کنه 

اگه عرضه داره کار می‌کنه و عاشقته خوبه میشه زندگی بسازید فقط هواست باشه خانوادش خوب باشن

چی بگم فکرم مشغوله. خودش میگه نمیذارم سخت بگذره بهت. ولی راستش دلم پیش این ازدواجای پر از رفاه میمونه. چون شرایط افتصادی خیلی ناجوره. ولی از اخلاق و معرفت و ادب چیزی کم نداره این بچه

هوم متل من با مامانم تنده رفتارم چون خیلی حرف میزنه و غر غرو هست 

ولی پدرم احترام‌ نگه میدارم و زیاد هم حرف نمی‌زنیم  اما دوسش دارم و حس بدی هیچ وقت بهش نداشتم 

ولی تو زندگی خودم با شوهرم خوبم صمیمی ام و شاد ام 

بنظرم صد در صد نمیشه اینجور گفت شاید واقعا گدر مادر طرف یسری مشکلات دارن که نمیشه آدم کنار بیاد همه چیز بستگی به رفتار طرف مقابل داره 

بیشتر و واضع تر توضیح بده عزیزم اگه وقت داری

ذهن یه مکانیزم هست البته میتونی بیشتر توی نت تحقیق کنی بچه از سه تا به بالا از اطرافیان پدر مادرش یا هرکس دیگه به عنوان الگو براش هست اخلاق های اونا براش توی ناخودآگاهش میشه شیوه زندگیش در آینده دقیقا شیوه زندگیش رقم میخوره با تربیت ها اطرافیانش ! مثلا میگم میبینه پدر داره به مادر بی احترامی میکنه مادر هم یه زن ضعیف هست توی ذهن بچه این رفتار به حالت نرمال فک میکنه زندگی همین هست شکل میگیره بزرگ که میشه ذهنش چون عادت داره به این شیوه ... با ی زن دوتا زن سه تا زن برخورد میکنه بد برخورد میکنه خشن .. که چه افرادی جذب این بچه میشه دقیقا زن های ضعیف عین مامانش 

مسلما ادم نرمال زیر سلطه نمیره ادم ضعیف زیر بار ظلم میره ..بعد پسر فکر میکنه رفتارش درسته سطح استاندارد جهان جلو میره ی دفعه این رفتار با ی زن انجام میده ی زن قوی زن که نرمال هست ! بعد زن باهاش برخورد میکنه حقش میداره کف دستش طرد میشه ؛ اینجاست جهان میزنه به صورتش نه بابا رفتار که داشتی سطح نرمال نیست یا خودت درست میکنی یا زن ها ضعیف تحت اختیارت هستن با همون شیوه رفتار اشتباه باهاش تربیت شدی ! 

پسر توی خودآگاهش زن قوی می‌خواد اما هرچی سعی میکنه زن ضعیف گیرش میاد همون رفتار همیشگی و چرخه تکرار این کارها تمام ناخوداگاه انجام میده 

چی بگم فکرم مشغوله. خودش میگه نمیذارم سخت بگذره بهت. ولی راستش دلم پیش این ازدواجای پر از رفاه میمون ...

همه چیز پوله 

عشق و عاشقی برا دوران نامزدی و نهایت سال اول ازدواج 

بزار پول جمع کنه بعد تصمیم بگیر 

اره مهمه. الان با پسری هستم ک خیلی خوش اخلاقه خیلی احترام میذاره دقیقا شبیه پدرش. ولی پول ندارن🥲🥲 ...

اگر واقعا محترمه ارزش داره. من زمانی باهمسرم آشنا شدم فقط احترام و ادب داشت و البته سواد تحصیلی. خیلی سختی کشیدیم ولی می ارزید. دقبقا پدرشون هم خیلی به مادرشون احترام میذاشتن. ان شاء الله مشکلاتشون هم حل میشه