2777
2789
عنوان

تجربه من از زندگی مشترک

121 بازدید | 8 پست

دوستای قشنگم تجربه میخوام باهاتون به اشتراک بذارم امیدوارم مورد استفاده دوستان آگاه باشه ! 

من زندگی آسون نداشتم تا الان که ۳۰ سالم هست فراز نشیب توی زندگی هرکس هست تجربه کرده از اینها که بگذریم؛ تجربه دارم از زندگی مشترک ! یاد گرفتم اول خودم به دستاورد ها مادی معنوی هرچیزی باشه فکرش میکنین برسم ! بعدا به ازدواج فکر کنم ! ازدواج وسیله ای برای رسیدن به نداشته های زندگیم نکردم؛ یاد گرفتم چیزهای که خودم تجربه کردم دارم از همسرم بخوام و این کاملا عین عدالت جهان هست دختر پسر هم نداره !  هم خودم تجربه دارم هم اطرافیانم دیدم به همون که خودمون هستیم قانع باشیم چشممون به داشته های که خودمون داریم باشه چون بعد از ازدواج قرار همه چیزمون مشترک فقط استفاده کنیم قرار نیست جد آباد طرف مقابل به نامم بزنم بعدم خدافظ بای ؛ نه این کار عین ظلم به خودم کارماش بهم برمیگرده ! زندگی بالا پایین داره یه روز اگر زندگی به انتها نرسید اگر وسطش به توافق نرسیدیم خواستیم از هم خداحافظ کنیم دوباره میشم من قبل از ازدواج نقطه اولم با همون داشته هام تمام ✔️؛  اگر اخلاق طرف نوع زندگی شیوه زندگیش سالم بود ادامه میدم اگرم که نه با یه خدانگهدار ی احترام تمومس میکنم؛  تا الان موفق بودم آشنایی با کسی داشتم به ابن تجربه رسیدم اما خدا شکر رابطه اشتباه به ازدواج ختم بشه نداشتم 

امیدوارم این تجربم به زندگیتون کاربرد داشته باشه با عشق واقعی رابطه ادامه بدین 

بنظر من ازدواج هزاران بار منتهی به شکست میشه و ناامیدی به همراه داره برای هر دو نفر اما‌به مرور زمان با تغییر هر دو نفر نه فقط یک‌نفر تعارض ها کم‌کم کمرنگ‌میشن و زندگی روی‌یه مدار خاص میوفته هشت ساله زندگی‌میکنم  میتونم بگم دقیقا زمانی‌که لبه طلاق بودم‌ و‌فکز‌میکردم‌تمام مشکلات از همسرم هست نیم بیشتر من مقصر بودم اینو‌الان که گذشتم‌ازش میفهمم حتی زمانی ‌که کاملا مطمینی  تو‌هر چیزی‌مثبت یا منفی یه درصد شک‌بزار و صبور باش زمان اموزگار خوبیه

برسه روزی که منم تیکر بزنم
بنظر من ازدواج هزاران بار منتهی به شکست میشه و ناامیدی به همراه داره برای هر دو نفر اما‌به مرور زمان ...

بله عزیزم حرفت درسته گل بلبل از همون اول نیست زندگی تعارض ها بخاطر اینکه تربیت ها شیوه زندگی ها متفاوت هست زیاده با همین کنار اومدن ها البته روی مسائل نرمال نه مسائل غیر نرمال مثل خیانت اینا نههه ها روی مسائل عادی کنار بیایم دقیقا زندگی شیرینی خودش داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من ازدواج هزاران بار منتهی به شکست میشه و ناامیدی به همراه داره برای هر دو نفر اما‌به مرور زمان ...

ما ۱ساله ازدواج کردیم و بار هاست کم آوردیم تا مرز طلاق رفتیم و انگار دو تا بچه نادون هستیم 

همو بلد نیستیم هی دعوا میشه بین مون 

خیلی گاهی کم میارم 

مثل شما منم فکر میکنم ۱۰۰درصد همسرم مقصره و خانوادش

کاش از تجربه های خانم هایی مثل شما کلی تاپیک بود

بله عزیزم حرفت درسته گل بلبل از همون اول نیست زندگی تعارض ها بخاطر اینکه تربیت ها شیوه زندگی ها متفا ...

بله موافقم عزیزم همینطوره اونا مه بحثش‌جداس‌منظورم‌بحث ها و مدیریت نشدن زندگیه من بعد هشت سال تازه سدم‌زن خونه و‌جایگاهم مشخصه و تصمیمات و‌مدیریت درست رو پیدا کردم 

ما ۱ساله ازدواج کردیم و بار هاست کم آوردیم تا مرز طلاق رفتیم و انگار دو تا بچه نادون هستیم همو بلد ن ...

عزیزمممممم تو‌حق داری کاملا ، اما‌بدون شوهرت هم به اندازه تو‌حق. داره واقعا زندگی‌ مثل یه سکه ایه که تو‌هوا‌داره میچرخه هربار یه طرفش رو‌‌میبینی اینو کسی میگه که پارسال دقیقا همین موقع داشت طلاق‌میگزفت ایمقد مسمم‌بودم‌که مهریمم‌بخشیدم ،اما الان میگم‌‌خدایا ازت ممنونم که زندگیم‌رو به من برگردوندی