بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر پودر یا مغز لیمو عمانی داری بزار ابجوش و با شکر شربتش کن سرد شد سر بکش خیلی خوبه
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
کدوم منطقه ۹ یا ۲ یا پانصددستگاه یا شهرکی هههههخخخخ
شیطون میخوای شناسایی کنی؟
بازار
بروید خصوصی. طرف حال روده اش خوب نیست اونوقت شما دارید اینجا دل میدهید قلوه میگیرید با رامش
توازگرسنگی فکر کنم رد دادی همه چیزو دل وقلوه میبینی مال گشنگی خواهر یه اهل کجایی دیگه این حرفارو نداره شما ازش رمان عاشقانه ساختی یا بخواب یابرو چیزی بخور تا مارو نخوردی