2777
2789
عنوان

شوهر بی لیاقت من

427 بازدید | 41 پست

شوهرم از سر کار اومده اخمالو، سلام بهش دادم گرم

بعد دیدم میخواد فوتبال ببینه دخترمو بردم تو اتاق شام شوهرمم بهش دادم به غذا کلی غر زد ، دخترم نخوابید اومدیم پذیرایی ، خواستم میوه بیارم دیدم چشم دخترم قرمزه ، سه سالشه ، مریضه ، خواستم قطره بریزم توش ، اخه وقتی مریض شده خیلی لوس شده ناز کش می خواد دراز کشیدم روش صورت تو صورت نازش میکردم موهاشو بوس میکردم ، شوهرم برگشته میگه واسه چی اینطوری میکنی ادا چرا در میاری باشو بابا ، بگما اصلا به رابطه منو دخترم حسود نیس فقط نمیخواد من پیش بچم باشم برای اذیت کردن من ، منم گفتم جرا چیشده مگه دارم با بچه حرف میزنم دیگه میخوام قطره بریزم تو چشمش  ، شروع کرد فوش دادن ، منم گفتم چیه باز واسه چی به من گیر میدی ،با بچه بدم یه چی میگی خوبم یه چی میگی ، من چی کار کنم خب اگه سرکارت مشکلیه حرف بزنیم ، بدتر بحث کرد شوهر من عادت داره به جای حرف زدن و درد دل منو خورد و خاکشیر کنه منو گریه بندازه اروم بشه ، انگار لذت میبره انگار شیزوفرنی داره  ، منم به خاطر ارامش دخترم سکوت کردم گفتم مریضه ناراحت نشه ، یهو دخترم گفت بابا ساکت ، بست دهنشو ، رفتم براشون میوه اوردم ، به شوهرم لبو اوردم ، یهو لبو رو دید دوباره یادش افتاد ، میگه دیگه اخرین بارته واسه خونه خرید میکنی ، چیزی نبینم بخریا ، همه ی خریدا باید از ف. ی . ل. ت. ر من رد بشه ، اشغال خور 😞 غلط میکنی خرید می کنی ، چند مدتیه من نصف خریدارو میکنم همشم بدون کم و کاست استفاده میکنه به خاطر راحتیه خودش ،  بعد دوباره فوش

من فقط میخواستم کمکش کنم بار کاراش کم بشه فقط فقط به کارش برسه بره سرکار ، تمام مسولیت خونه و بچه و خرید و چند درصد از کاراش با من بود ، گفتم کمتر خسته بشه ، خاک بر سرم اشتباه کردم 

بعد میگه پولی که تو حسابته بزن به کارتم نمیخوام پول داشته باشی زود ، حالم بهم خورد ، پولی که میده تمامش خرج دخترم و خونه میشه من خودم خیلی خیلی کم خرج میکنم فقط خونه و دخترم 

سریع زدم به کارتش 

خیلی بده ادم لیاقت نداشته باشه یکی دستشو بگیره کمکش کنه باید زیر بار مسولیت له بشه تا بفهمه ، بعد به من میگه جو گیر شدی 

خیلی اعصابم خورده

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

وایی چه بیشعوره

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه همینه یا خیلی کم و گاهی روزا ؟

همیشه این یه نمونشه 

تو تاپیکام بگرد ببین تو چه جهنمیم

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

پشت همه این رفتارا یه بفرما برو اززندگیم هست

دقیقا

اون شب داشت منو ساعت یک از خونه مینداخت بیرون 

فقط به خاطر دخترم تحمل میکنم

من خیلی ادم احساسیم خیلی دوست داشتم همسرم هیچی نداشته باشه هیچی ها اما دوستم داشته باشه بهم احترام بزاره جزو الویتام بود 

اما نشد

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده

باورت میشه گاهی اوقات خودم می مونم چطوری این زندگیرو تحمل میکنم

دخترت بزرگ تر بشه شرایط کار کردن رو نداری؟هرچند شوهر شما بازم بهونه پیدا میکنه بنظرم از سرکار میاد ...

چرا قطعا دوست دارم کار کنم 

اما اون موقع هم چرت و پرت جدید سر هم خواهد کرد