2777
2789
عنوان

بابای پسرم امشب بعد مدت ها پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 38 پست
چجور مثلا گفت ؟منظورت از رابطه رابطه جنسیه بنظرم میخاد تورو بسنجه ببینه هنوز دوستش داری حسودیت میشه ...

اره رابطه جنسی.گفت بااینم دارم

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه محرمشه ؟بااین رابطه دارهه بعد رودار رودار باتوهم میخاد چی میگذرهه تو مغزش خدارو شکر جدا شدی ازش ...

فکرمیکنم داره زر میزنه

از پس هزینه هابرنمیام.دروغ چرا گفت داره زن میگیره یکمم خوشحال شدم پیش خودم گفتم پسرم میره پیش باباش ...

واقعا اگر توان مالی نداری اصرار نکن پیشت بمونه

سخته

ولی خدا هم ی چیزی می دونسته که حضانت بچه بالای هفت سال رو داده پدر

هفت سال اول که محبت مادری خیلی برای شکل گیری شخصیت بچه مهمه پیش شما باشه کافیه

اگر هم گفتی بچه پیش همسرت باشه و همسر جدید شوهرت مخالف بود،  دیگه اینجا می تونی شرط بگذاری برای دادن هزینه ها و حتی اینکه خود پدرش خریدهای لازم رو براش انجام بده

و اگر دبه کرد پسرت بره پیش خودشون

این طوری هم برای خودت بهتره هم پسرت و هم حتی پدرش

واقعا اگر توان مالی نداری اصرار نکن پیشت بمونهسختهولی خدا هم ی چیزی می دونسته که حضانت بچه بالای هفت ...

الانم موظفه خرج بچرو بده ولی نمیده.شکایتم کردم فعلاخبری نیس

فکرمیکنم داره زر میزنه

چندسالتونه دوتانونم چرا جدا شدین بنطرت بهتر نیس پسرت بره پیش پدرش ده سالشه که بزرگ شدهه ماشالله بنظرم یه مدت بزار بره پیش پدرش پسر نوجوان بیشتر به پدر احتیاج دارهه هزینه هام سنیگنه میگی ک خرجی نمیده بزار برهه وقتی شوهرت قبول نکرد براش شرط بزار که باید مخارجشو بدی