2777
2789
عنوان

به پشت میخوابم

67 بازدید | 6 پست

من عادت داشتم رو شکم میخوابیدم 

طوری که صورتم کانل رو بالشت بوده

بعد دیدم انگار پوستم داره خراب میشه 

علاوه بر اون کل معایب دیگه هم داره 

الان ۳شبه دارم به پشت میخوابم ولی خوابم به شدتتتتتتتتتت بهم ریخته 

نصف شبا بیدار میشم و دیگه خوابم نمیبره 

خوابم بهم ریخته 

چه کنم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

از ساعت دو بعد از ظهر به بعد اصلأ کافئین نخور 

دمنوش آرامبخش بخور(تقریباً دو یا سه ساعت قبل از خواب شبانه)

شاید بهت کمک کنند

چندین سال یه عادتی داشتی و حالا میخوای ترک کنی،زمان می‌بره تا درست بشه

یه روسری یا حوله ی تمیز بکش هرشب روی بالشت و به صورت بخواب

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

تغییر عادت خواب به پشت خوابیدن، به خصوص زمانی که عادت داشته‌ای روی شکم بخوابی، می‌تواند به طور موقت خواب را مختل کند. اما با کمی صبر و رعایت نکاتی، این مشکل برطرف می‌شود. در ادامه چند راهکار برای بهتر شدن خوابت پیشنهاد می‌کنم:

۱. بالش مناسب انتخاب کن

بالش خود را طوری تنظیم کن که سر و گردنت در حالت راحت و طبیعی قرار بگیرد. بالش باید به اندازه‌ای بلند باشد که گردنت در راستای ستون فقرات باشد.

۲. از حمایت برای کمر استفاده کن

اگر حس می‌کنی خوابیدن به پشت سخت است، یک بالش کوچک زیر زانوهایت بگذار. این کار کمک می‌کند فشار از روی کمرت برداشته شود و راحت‌تر بخوابی.

۳. روتین خوابت را حفظ کن

زمان خوابیدن و بیدار شدن ثابت داشته باش و از فعالیت‌های آرامش‌بخش قبل از خواب مثل مطالعه یا مدیتیشن استفاده کن.

۴. موقعیت دست‌ها را تنظیم کن

دست‌هایت را کنار بدنت یا روی شکم قرار بده. اگر دست‌هایت بالا باشند (مثلاً روی بالشت) ممکن است احساس ناراحتی ایجاد کند.

۵. از تمرین روزانه کمک بگیر

در طول روز، زمانی که دراز کشیده‌ای، تمرین کن که به پشت بخوابی. این کار ذهن و بدنت را به این حالت عادت می‌دهد.

۶. محیط خواب آرام بساز

اتاقی تاریک، خنک و ساکت برای خوابیدن فراهم کن. استفاده از اسپری‌های خوشبوکننده آرامش‌بخش مثل اسطوخودوس نیز می‌تواند مؤثر باشد.

۷. صبر داشته باش

بدن برای تغییر عادت به زمان نیاز دارد. معمولاً چند هفته طول می‌کشد تا به حالت جدید عادت کنی.

۸. اگر مشکل ادامه داشت، کمک حرفه‌ای بگیر

اگر بعد از چند هفته هنوز خوابت به هم ریخته بود، ممکن است نیاز باشد با پزشک یا متخصص خواب مشورت کنی.

نکته پایانی:

خوابیدن به پشت مزایای زیادی دارد، مثل کاهش چین و چروک صورت و پیشگیری از فشار به معده. پس با رعایت این نکات به مرور خواب بهتری تجربه می‌کنی.

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :تغییر عادت خواب به پشت خوابیدن، به خصوص زمانی که عادت داشته‌ای روی شکم بخوا ...

چقد عالی ممنون عزیزم 

فقط یه سوال ، چطوری از هوش مصنوعی استفاده مکینی ؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️