2777
2789
عنوان

رمان سال بلوا

79 بازدید | 31 پست

کسی خونده 

چرا حس میکنم خیلی چرته. و فقط داره وقتمو میگیره صحفه ۶۶ هستم اما هیچی ازش نمیغهمم

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا حالا از آقای معروفی چیزی خوندی یا اولیش هستی؟

اولیشم 

تازه تو نی نی سایت خیلی تعریفشو کردن منم کلی بابت پی دی افش هزینه کردم ولی چیزی ازش نمیفهمم😂😂😂🤣

اولیشم تازه تو نی نی سایت خیلی تعریفشو کردن منم کلی بابت پی دی افش هزینه کردم ولی چیزی ازش نمیفهمم😂 ...

آقای معروفی قلم شیوا ولی سختی دارن

من عاشق نوشته هاشون هستم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

آقای معروفی قلم شیوا ولی سختی دارنمن عاشق نوشته هاشون هستم

سمفونی مردگانش هم میگن خوبه اونم خوندی؟ 

سمفونی مردگانش هم میگن خوبه اونم خوندی؟

اون که عشقه 

من همه کتابهاشون رو خوندم

محبوب من سال بلواست وحسینا و نوشا

ولی از آیدین و سورملینا هم نمیشه گذشت

اون که عشقه من همه کتابهاشون رو خوندممحبوب من سال بلواست وحسینا و نوشاولی از آیدین و سورملینا هم نمی ...

چند تا قسمت داره سال بلوا 

اسم اون ایدین و سورم چیه؟ 

تا حالا از آقای معروفی چیزی خوندی یا اولیش هستی؟

این اصلا معلوم نمیشع الان با معصوم هست یا حسینا معلوم نمیشه باباش مرده یا زنده خیلی در همه من هیچی ازش نمیفهمم

این اصلا معلوم نمیشع الان با معصوم هست یا حسینا معلوم نمیشه باباش مرده یا زنده خیلی در همه من هیچی ا ...

مساله همینه که رمان های ایشون مسیر زمان خطی ندارن

موومان‌ سومباید از اول بخونی

خب دیگه از اولش دارم میخونم 

یعنی اول چیه چجوریه؟ 

مساله همینه که رمان های ایشون مسیر زمان خطی ندارن

اهامم ارع میگم انگار ک کلا با بقیه رمانایی ک خوندم فرق داره 🤣🤣برا همین حس کردم دارم وقتمو باهاش تلف میکنم😂🤣