2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم شوخی های بدی میکنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 17 پست

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

اینکه خواهرت شوهرت چنین شوخی‌هایی می‌کنه و تو رو معذب می‌کنه، موضوعی حساسه که باید با دقت برخورد کنی تا هم احساساتت رو بهش منتقل کنی و هم رابطه خوبتون آسیب نبینه. اینجا چند راهکار پیشنهاد می‌کنم:

۱. مرزگذاری مودبانه

در لحظه‌ای که چنین شوخی‌ای می‌کنه، آروم و با لبخند بگو:

"خواهری، من از این نوع شوخی‌ها خجالت می‌کشم. بیا در مورد چیزای دیگه حرف بزنیم."

این نوع پاسخ، بهش نشون می‌ده که این موضوع برای تو مناسب نیست، بدون اینکه ناراحتی یا سوءتفاهم ایجاد بشه.

۲. تغییر موضوع

وقتی چنین شوخی‌هایی می‌کنه، سریعا موضوع رو عوض کن و به چیزی دیگه اشاره کن. مثلا بگو:

"راستی، اون سری گفتی می‌خوای برای خونه‌ات یه چیزی بخری، تصمیم گرفتی؟"

اینطوری توجهش رو از موضوع حساس منحرف می‌کنی.

۳. گفتگوی مستقیم و دوستانه

اگر این شوخی‌ها تکرار شد و معذب شدنت ادامه پیدا کرد، یه گفتگوی آروم و صمیمی باهاش داشته باش. مثلاً:

"تو رو خیلی دوست دارم و همیشه از شوخی‌هات خوشم میاد، ولی یه سری موضوعات هست که من خجالت می‌کشم ازشون. میشه لطفاً از این به بعد اینجور شوخی‌ها رو نکنی؟"

این روش باعث می‌شه اون متوجه بشه که حس بدی بهش نداری، فقط دوست داری این مرزها رعایت بشه

- مدیریت احساس خجالت

اگر خیلی خجالتی هستی، کمی روی افزایش اعتمادبه‌نفس خودت کار کن. این کمک می‌کنه در چنین موقعیت‌هایی راحت‌تر واکنش نشون بدی و گفتگوی بهتری داشته باشی.

۵. شوخی متقابل نکن

مهمه که خودت در این موقعیت‌ها به سمت شوخی مشابه نری. چون ممکنه باعث عادی شدن این رفتار بشه.

یاد دآوری محبت و احترام

وقتی که خواسته‌ات رو مطرح می‌کنی، حتماً با یادآوری محبت و علاقه‌ای که بهش داری شروع کن. این باعث می‌شه حرفت رو بهتر قبول کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.