2777
2789
عنوان

اونایی ک با خانواده شوهر قطع ارتباط کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 24 پست
دو ساله ،راحت شدم ،فقط موقع مراسمات اذیت میشم در حدی که هیچ چی از جشن و مراسما رو نمیرم اوناهم خیلی ...

درکت میکنم...

شوهرم اولا خوب بود الان خیلی بداخلاقی میکنه و عذاب وجدان داره نسبت ب اونا...نمیدونم چیکار کنم اخلاقش خوب بشه

خدایا بی نهایت شکرت❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر چی دعوا کردین؟واسه من از شوهرم میترسن وگرنه منو میخورن اینجوری بهت بگم اگه شوهرم بی سر زبان بود ب ...

از اول مشکل داشتم ،پشت سرم خیلی چرند میگن در کل دیگه حال و حوصله خاله زنک بازی و پچ پچو اثبات بی گناهی ندارم

درکت میکنم...شوهرم اولا خوب بود الان خیلی بداخلاقی میکنه و عذاب وجدان داره نسبت ب اونا...نمیدونم چیک ...

اینم همش الان سمت اوناس کافیه ببینشون،ولی گفتم من حیون خونگی نیستم هر جا بری بات بیام هر چی بگی گوش کنم ده ساله خودمو اسیرت کردم هر چی گفتی گفتم چشم الانم بزار برا خودم زندگی کنم اونم گفت باشه😁😁البته سیاستش بدرد نخور بود سعی داشت همه رو از من راضی کنه به قیمت اینکه من حمال جمع باشم تو مهمونی بعدشم حرف میزنن سکوت کنم ،جواب ندم پشت سرشونم چیزی نگم ،کلا توقع خالص ولی اون من قدیمیمو کنار گذاشتم بعد از کلی مشکلات روحی و جسمی

اینم همش الان سمت اوناس کافیه ببینشون،ولی گفتم من حیون خونگی نیستم هر جا بری بات بیام هر چی بگی گوش ...

منم زبون دارم و میتونم از پس شوهرم بر بیام اما اون دیگ مستقیم نمیگه با بدرفتاری هاش میفهمم بخاطر اوناس

خدایا بی نهایت شکرت❤️
منم زبون دارم و میتونم از پس شوهرم بر بیام اما اون دیگ مستقیم نمیگه با بدرفتاری هاش میفهمم بخاطر اون ...

منم اسیب دیدم،خصوصا از لحاظ مالی کم میزاره میده به اونا ولی به جهنم ،چون واقعا در حد خودم نمیبینمشون ،که باشون رفت و امد کنم،مغرور نیستم ولی اونا خیلییی تو قدیم گیر کردن دشمنی و لج ،اخلاق سگیشونو شوهرمم داره لج میکنه مثل بچه

منم اسیب دیدم،خصوصا از لحاظ مالی کم میزاره میده به اونا ولی به جهنم ،چون واقعا در حد خودم نمیبینمشون ...

ای خدا‌‌‌‌‌...اگ بگم من تو یه آپارتمان باهاشون زندگی میکنم باورت میشه؟

خدایا بی نهایت شکرت❤️
ای خدا‌‌‌‌‌...اگ بگم من تو یه آپارتمان باهاشون زندگی میکنم باورت میشه؟

دیگه هیچ🥴 پس رسمی باش ،به هیچ وجه تا ازت نخواستن نرو خونشون ،اگه فهمیدی غذ ا معمولی گذاشتن بهانه بیار نرو ،من خیلی اینا رو ساده گرفتم چوبشم خوردم ،پیشگیری بهتر از قطع ارتباطه😁

دیگه هیچ🥴 پس رسمی باش ،به هیچ وجه تا ازت نخواستن نرو خونشون ،اگه فهمیدی غذ ا معمولی گذاشتن بهانه بی ...

دعوتمم میکنن اما نمیرم عزیزم بارها حتی اومدن دنبالم 

خدایا بی نهایت شکرت❤️