2777
2789
عنوان

خدایا من امشب هم با گریه میخابم حواست که بهم هست خدا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 36 پست
منظورم با شما نبود عزیزم کلی گفتم بانو اگر سوتفاهم براتون شد و باعث رنجش خاطرتون شدم از صمیم قلب ازت ...

خواهش میکنم‌گلم 

نه عزیزدلم‌ناراحت نشدم

فقط نخاستم‌فکر کنی من ادم بدی هستم

ممنونم ازت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا کاری نمیکنی اون حروم لقمه گورشو از زندگیت گم کنهخدایا بعضی آدما چقدر پستن

جایی ندارم عزیزم

بچه هام‌نابود میشن

الان‌تو خونه خودشون راحتن

راحت بازی میکنن

ولی الان شرایط واسه طلاق نیست

این‌مرتیکه هم‌ارامش ازم گرفته 

تنها خدا میتونه به دادم‌برسه

عزیزم چرا خودتو ضعیف نشون میدی جلو شوهرت میدونم. سخته بهش میگفتی مهریه ام رو بده طلاق میگیرم بچه ها هم واسه خودت . منم حق دارم زندگی کنم ازدواج کنم وقتی اینجوری بگی حساب کار دستش میاد .و اینکه اون خانوم هم حاضر نیست ۳ تا بچه رو نگه داره هیچ کسی حاضری نیست . اینجوری شاید به خودش بیاد

قربونت برم

❤️

ولی ببین کار ندارم به چیزی تو تموم مشکلات یا خوشی ها نمیشه گذشته رو برگردوند پس هیچوقت به عقب برنگردی بگی هی کاش .. کاش .. نه دوباره همه چیز از نو تو میتونی همه چیزو به روال برگردونی خیلییی قشنگتر از قبل . اگه تونستی تا الان این نشکلات به این بزرگی رو تحمل کنی بدون همونا تورو الان ساختنت ک ایندتو بسازی حالا هرچقدرم سنت باشه

عزیزم چرا خودتو ضعیف نشون میدی جلو شوهرت میدونم. سخته بهش میگفتی مهریه ام رو بده طلاق میگیرم بچه ها ...

عزیزم این‌مردک میخاد کاری کنه من بگم فقط جونمو میخام

از خداشه که برم

ولی من نمیخام برم

سالی یه سکه گیرم میاد بعد کلی دوندگی و خرج دادگاه کردن که من هیچی ندارم

واقعا شرایط سخته

خودمو ضعیف نشون نمیدم جلوش وقتی خوابه گریه میکنم

خواهش میکنم‌گلم نه عزیزدلم‌ناراحت نشدمفقط نخاستم‌فکر کنی من ادم بدی هستمممنونم ازت

نه عزیزم اصلا همچین فکری راجب به شما نکردم حتی به ذهنم هم خطور نکرد باز هم ازتون عذرخواهی میکنم بابت سوتفاهمی که به وجود اومد و از ته قلب براتون دعا میکنم خیلی زود مشکلتون حل بشه و ارامش به زندگیتون برگرده

جایی ندارم عزیزمبچه هام‌نابود میشنالان‌تو خونه خودشون راحتنراحت بازی میکننولی الان شرایط واسه طلاق ن ...

حق این مردا اینه که عقیمشون کنی

احمقا

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

❤️ولی ببین کار ندارم به چیزی تو تموم مشکلات یا خوشی ها نمیشه گذشته رو برگردوند پس هیچوقت به عقب برنگ ...

بله عزیزدلم

حق با شماست

ممنونم از حرفای قشنگت و حس خوبی که بهم دادی.

منم میخام تلاشمو کنم

ممنون میشم واسم دعا کنی 

عزیزم این‌مردک میخاد کاری کنه من بگم فقط جونمو میخاماز خداشه که برمولی من نمیخام برمسالی یه سکه گیرم ...

تو بگو بچه هات هم واسه خودت تا بفهمه . اون میگه تو بری بچه ها هم میبری خودش میمونه و زن جدیدش تو بگو من بچه هارو نمیخوام