2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 23221 بازدید | 318 پست

چیشد اسی ؟؟

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اسی دروغ میگه 

شوهر من دو بار عمل قلب باز کرده 

دیشب هم در حد مرگ باهاش دعوا کردم ولی قلبش نمیگیره 

تازه یکی هم زدم تو گوشش هیچی نگفت 😑 تازه مقصر دعوا هم خودم بودم و صد درصد خودم مقصرم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی دروغ میگه شوهر من دو بار عمل قلب باز کرده دیشب هم در حد مرگ باهاش دعوا کردم ولی قلبش نمیگیره تاز ...

دلم سوخت برای شوهرت  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اسی دروغ میگه شوهر من دو بار عمل قلب باز کرده دیشب هم در حد مرگ باهاش دعوا کردم ولی قلبش نمیگیره تاز ...

تو دیگه کی هستی؟! دشمنت نیستا بدبخت بیچاره... میدونی مریضه هم میدونی مقصری هم بیچاره رو زدی؟؟؟؟

تو دیگه کی هستی؟! دشمنت نیستا بدبخت بیچاره... میدونی مریضه هم میدونی مقصری هم بیچاره رو زدی؟؟؟؟

آره خاک تو سرم 

دست خودم نیست 

خدا لعنتم کنه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
آره خاک تو سرم دست خودم نیست خدا لعنتم کنه

همیشه دوست دارم مردایی که حق با خودشونه و هم فحش میخورن هم داد سرشون میزنن چه شکلی ان

والا شوهر من کلا طلبکار بدنیا اومده

مقصر هم باشه زبونش درازه 

داد و هوار می کنه

بعدش میبینه خیلی ناجور شد

می گه اعصابم سر فلان جریان خرد بود همه ش تقصیر فلانیه 

ولی عذدددددر خواای نمی کنه  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ای بابا 

چون این آقا قلبش درد میگیره بد بخت استارتر دم نزنه اصلااااا

اسی جان یه بارم قلبی مغزی چیزی از شما درد بگیره جمع کنه خودشو

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
این همه ادمو سرکار کذاشته پس کارگاهای سایت کوناامیدم کردید

نمیدونم جریان چیه ولی کارآگاهای سایت مگه از ترس طرفداران دروغ و تاپیک تخیلی جرات میکنن چیزی بگن ؟!! همه ی اینکاره ها میریزن سرش که چرا دستشو رو کردی😆

بحثمون شد دیگه منم عصبی شدم هرچی می‌گفت جواب میدادم

نمیدونم چرا حس میکنم این قلب درد بازیه. واسه اینکه تو رو ساکت کنه همیشه و حرف شنوی داشته باشی و بحث نکنی.

من قلب درد گرفتم، کسی که قلبش درد میکنه قادر ب داد زدن نیس ب سختی حرف میزنه چه برسه ب داد

چشم به راه...

خدا قوت قهرمان 

خسته نباشی دلاورررررر

چه خبره خاهررر.رحم کن بهش

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..