بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بنده خدایی بود شوهرش زن گرفت و عروسی و بریز بپاش وهمه چی .خانمه نامردی نکرد جدا شد و چسبید به زندگی روزمره ش و رفت کلاس ارایشگری و سرکار و کلاس خیاطی البته ناگفته نماند زنه خیلی ترو فرزی بود وکم نیاورد بهداز مدتی مرد پشیمون شد و رفت منت کشی و زنه هم شرط کرد دومی رو طلاق بده تا برگردم .اونم دومیه رو طلاق داد و برگشت سر زندگیش . شنیدم زن دومه الان زن یه مرد سن بالا شده که این زه سومیش شده . بچه شم دست مادرش داده . رفته عروس شده .نمگم طلاق بگیر اتفاقا محکم بشین سر زندگیت و بچه هات و اتفاقا رفت وامدت رو هم با اقوام شوهرت بیشتر کن تا زنه بفهمه براش جا باز نمکنی تا صاحب زندگیت بشه .ولی برای خودت ارزش قایل شو یجوری به بهانه بچه ها از شوهرت پول بیشتری بکن و یه کسب درامدی داشته باش و به شوهرت وابسته نباش و دلمرده نباش و عزا نگیر میدونم سخته ولی بخاطر بچه هات برو تو دل بلا با توکل به خدا با بلا بجنگ امیدوارم ولش کنه
ولی اینکه به خودت نرسی ضعفه تو رابطه نداشته باش بیادو بره تابچت یکم بزرگ بشه بالاخره خودتو ازروحیه ننداز توهم انشالله جدامیشی مجدد ازدواج میکنی چند سالته بچه هات
وا چه حرفا زندان مینداختمش که هیچمهرمم میگرفتم که هیچابرو شرف اون زنم به باد میدادم بعد بخث به خود ...
چرا زندان؟ مگه زن دوم داشتن جرمه
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم