2777
2789
عنوان

درد وحشتناک پشت که امانمو بریده رو به موتم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم مراقب خودت باش برات دعا میکنم بخیر بگذره انشالله 🤲🏻انشالله تنت سلامت باشه رفتی دکتر اوم ...

ممنونم عزیزم باشه فعلا که مقاومت میکنم ولی میرم حتما میترسم از عمل و اتاق عمل 😭😭

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
اگه بهتر شدم بازم برم بیمارستان؟

بیمارستان رفتن ضرر نداره خب 

اگه صفرا باشه شدیدتر میشه ولی کبدت باشه ممکنه آروم بشی 

چون تخمه خوردی ،تهوع ام نداری شکم ب کبد رفت 

یا کبدت چربه ک کنترل میشه باقرص 

یا صفراس ک شدید میشه و سونو گرافی و بقیه راههای درمان 

انشالله هر چی هست بخیر بگذره عزیزم 

خدا کمکت کنه 

بیمارستان رفتن ضرر نداره خب اگه صفرا باشه شدیدتر میشه ولی کبدت باشه ممکنه آروم بشی چون تخمه خوردی ،ت ...

وای کبدم ینی مشکل داره نکنه دور از جون س باشه یا خدا 

شاید سر معدت تیکه نان یا غذا مونده.منم چند سال پیش یهو بعد شام اینجوری شدم یعنی از درد نفسم بالا نمیومد فک میکردم الانه معدم منفجر بشه تا صبح درد کشیدم.صبح زود رفتم پیش یه زن معدمو با روغن ماساژ داد تیکه رو رد کرد مثله روز اول شدم

شاید سر معدت تیکه نان یا غذا مونده.منم چند سال پیش یهو بعد شام اینجوری شدم یعنی از درد نفسم بالا نمی ...

واقعا نمیدونم والا سنگگ داشتم میخوردم اتفاقا حس گیر کردن هم دارم خلاصه نمیدونم چه مرگمه