2777
2789
عنوان

من بچه سوممو ناخواسته باردارشدم و به دنیا اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 124 پست
اسی منم نفرین کن بچه سالم دختر حامله شم ⁦♥️⁩الکی میگی خودت خواستی ناخواسته وجود نداره مگه میشه خوبه ...

عزیزم دختر بچه خیلی شیرینه

دختر من از وقتی اومده همش دلبری میکنه

انشالا خدا یدونه دختر ناز و فسقلی قسمتت کنه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

ای خدا این خواهرو قضاوت میکنممممم 

اسی ناجور قضاوتت کردما ببینم چجور دعایی میکنی خدا بهم یه دوقلو بده دهنمو سرویس کنن😅😅 

به عوض این چهار سال دوندگی تو مطب دکترا به خاطر نازایی🥺 

توزوخدا از ته ته قلبت دعام کن🥺🤲

به زودی منم مامان میشم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خودمم از این سخنرانی ها زیاد نیکردم برا فامیل 🤣

😂😂هیچ وقت یادم نمیره میخواستم برم ام آر آی،بعد من بعد زایمانم ۳ ماه یبار پریود میشدم کلا بهم ریخته بود ،همینجوری قبل اینکه برم با هر هر و خنده و بیخیالی دو تا سر راهم بی بی چک کرفتم گفتم یکیش رو همینجوری بزنم بعد برم چشمت روز بد نبینه زیر یک صدم ثانیه دو تا خط زرشکی افتاد وااااااای من همیشه میگم چطور چشمام از حدقه درنیومد بیوفتع زمین اون لحظه؟چون واقعا سکته کردم و چشمام زد بیرون....بعد گفتم‌حتما خرابه  اون یکی رو هم زدم لامصب دومی از اولیم زودتر دو خط شد...حالا اون موقع بچه اولم چند ماهش بود؟۷ ماهه بود الانم که دیگه از خستگی پیر شدم خدا رو هزار بار شکر با همه ی سختی هاش

وای خواهر چرا نفرین میکنی دلمو شکستی انشالله رو سر خودتم هرچی پوله بباره انشالله توی پول غرق بشی به ...

اااخ فداتم ولی من پول نمیخوام خواهر دلخوشی میخوام دلم اصلا خوش نیست پول خداروشکر هست ولی اصل کاری نیستش 

اه اه کارتاشون همیشه پول هست .منم خیلی بدم میاد از پول و ثروت اه🥺🥺🥺

اره دقیقا چیه همش پول پر کارته خونه بزرگ دارن نمیتونن تمیز کنن چند تا ماشین تو حیاط من که دوست ندارم بدم میاد همش خرید کمدها پر لباس یه عالمه طلا اصلا چیه آه اه 😂😂😂😂😂😂😢

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
اااخ فداتم ولی من پول نمیخوام خواهر دلخوشی میخوام دلم اصلا خوش نیست پول خداروشکر هست ولی اصل کاری نی ...

عزیزدلم خدا به دلت خوشی و آرامش بده قشنگم ❤

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
شما یکی ازخوش شانس ترین بنده های خداهستین من جوونم برای دختر درمیره ولی خدا منو بی نصیب گذاشت

از ته دل از خدا میخوام یه دختر خوشگل و سالم بهت بده. به امید خدا سال دیگه همین موقع، بغلته🤗🥰

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

همچنین‌مهربونم مرسی ازدل پاک ومهربونت

عزیزدلمیییی 😍💋❤

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
اسمت چیه بگو دعات کنم همین امشب چون منم الان ناخواسته باردارم

الهی خیر ببینی 

توروخدا هروقت یادت افتاد دعام کن خدا به منم بده 

پریسا

به زودی منم مامان میشم😍