2777
2789
عنوان

بیاین حس امتحان کنیم🤭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 252 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشد چون حسینی بای هستی😂🤭خیلی سنگین و رنگین رفتار میکنی باعث میشه کراشت نفهمه روش کراشی یا نظر ...

اره درسته اما این چیزی که میگی مال چند ماه پیشه 

چندماه هست که ندیدمش ...

خوب دیگه چی؟ اصلا بهم فکر میکنه؟ در نهایت باهاش ازدواج میکنم؟

مشخصاتش اینهقدبلند موهای پرپشت و مشکی حالت میده بهشورنش متعادل و تیپش اسپرتته ریشم میذاره

میشه حست درمورد من و زندگیمم بگی؟

دیشب همسرم یکیو دیده که با علمی که داشته خیلی چیزا گفته بنظرت درست بوده؟

پسرم چیکاره میشه🥺😂

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اره درسته اما این چیزی که میگی مال چند ماه پیشه چندماه هست که ندیدمش ...خوب دیگه چی؟ اصلا بهم فکر می ...

باید تو چشم باشی تا نظرشو جلب کنی دختر

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

نه داداشم نیست قرارع ازدواج کنیم هنوز نشدهانشاللهمرسی گلم❤️‍🩹

میدونم

گفتم من دیدم این ادمو ولی برحسب تفکر خودم به اشتباه گفتم داداشته...

که الان فهمیدم کسی هست تو زندگیت

خوشبخت شین الهی❤️

باید تو چشم باشی تا نظرشو جلب کنی دختر

دیگه نمیتونم ببینمش اصلا 

راه ارتباطیمون کلا قطع شده ...

خیلی دلتنگشم ولی میدونم اصلا امکان نداره حتی ببینمش چه برسه به این که بخوام باهاش ازدواج کنم🥺