2777
2789
ولی من میخورم استپ وزنی کردم .دکترم گفت حق نداری لب بزنی

عهههههههه منم سایز کم میکنم وزنم ب زور کم میشه پس بخاطره خرماسسسسست ارده و شیره شنیدم استپ وزنی میاره اما خرما رو نمیدونستم خوب شد که گفتی دکترت دیگه چی گفتت؟ افرینننن بگوووووو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عهههههههه منم سایز کم میکنم وزنم ب زور کم میشه پس بخاطره خرماسسسسست ارده و شیره شنیدم استپ وزنی میار ...

ی خانمه اومده بود باشگاه گفتش قند و شیرینی حذف کردم ۶ کیلو کم کردم تو دوهفته

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

من شکمم صورتم بقیه اوکیهاخه من پارسال ۵۶ بودم کنکور رید ب هیکلم🥲

من چهل کیلو بودم قبل کنکور

کنکور لعنتی 

مامانم میگفت بخور بخور بعد لاغر میکنی اشکال نداره 

هق

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

عهههههههه منم سایز کم میکنم وزنم ب زور کم میشه پس بخاطره خرماسسسسست ارده و شیره شنیدم استپ وزنی میار ...

آره بابا خرما همش کربوهیدرات و قنده که تبدیل به چربی میشه .خلاصه که در خوردنش دقت کن و زیاد نخور 

...
ی خانمه اومده بود باشگاه گفتش قند و شیرینی حذف کردم ۶ کیلو کم کردم تو دوهفته

منم کامل ب جز خرما گذاشتم کنار اما امشب ریدم منم حدودا پارسال ۱ ماه و نیم قند و شیرینی حذف کردم ۱۰ کیلو کم کردم

واااااای چ حس خوبی بود پیامت مرسیییییی⚘️⚘️ خعیلی چاق شدم اخه خعیلی زیاده روی کردم بعد سزارینم زیرشکم ...

فداتشم عسلم😍🍯

منم اضافه وزن دارم تک تک حرفایی که میزنی درک میکنم گلم منم اقدامم میترسم از اضافه وزن بیشتر بعد زایمان🥺💔اما همه چی با اراده و خواست خودمون شدنیه ایشالا زودتر به ورژن بهتر خودت میرسی🥰

سخته لاغر کردن خیلیییی من همش گرسنگی میکشم🥲

واقعا سخته 

بخصوص برای منیکه تنبلی تخمدان دارم و مقاومت میکنن چربیا 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))